KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Kasımpaşa – Akhisarspor Maçı Ardından

Kasımpaşa – Akhisarspor Maçı Ardından

19 Mart 2012 Saat: 16:51
Kasımpaşa – Akhisarspor Maçı Ardından
Kasımpaşa – Akhisarspor Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI

 

Bank Asya 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olan Akhisar Belediyespor zirve mücadelesinde takip ettiği rakibi Kasımpaşa’yı ikinci yarıda attığı goller ile 2-1 mağlup etti. Karşılaşma ardından basın toplantısı yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu çok iyi bir futbol oynamadıklarını ancak sahada iyi bir mücadele verdiklerini belirtti.

 

İyi bir futbol mücadelesi olduğunu vurgulayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “Herşeyden önce bugün sahada mücadele eden, belki çok iyi bir futbol ortaya konmadı ancak iyi bir mücadele vardı zirveyi ilgilendiren. İki takım da bugün sahada kıyasıya mücadele ettiler. İki takımın oyuncularını da canı gönülden tebrik ediyorum. Maçın ilk yarısında 1-0 geriye düştük, istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. İkinci yarı risk almamız gerekiyordu ve risk aldık. Düşündüğümüz taktikler de olumlu bir şekilde sahaya yansıdı ve sahadan 2-1 galip ayrılan taraf olduk. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, galibiyet Akhisarlılara hayırlı olsun. Şimdi önümüzde bir Erciyes maçı var, en iyi şekilde o maça hazırlanmaya çalışacağız. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ahisar Belediyespor oyuncusu Osman Bozkurt “Zor bir maç olacağını biliyorduk, bütün hafta boyunca iyi çalıştık, hocamız maça bizi iyi hazırladı. Düşündüğümüz gibi zor bir maç oldu. İyi bir mücadele ettik ve 2-1 skor ile maçı kazandık, mutluyuz, inşallah böyle devam eder” dedi.

 

Defans oyuncusu Bilal Özdemir ise yaptığı açıklamada “direk rakibimiz olan Kasımpaşa ile zorlu mücadele yaptık. İlk yarı sahaya istediklerimizi yansıtamadık ve neticesinde de 1-0 yenil bitirdik ilk yarıyı. Ancak içeride bu maçın dönebileceğini biraz daha risk alıp maçı çevirebileceğimizi konuştuk ve bunun neticesinde ikinci yarı iyi bir geri dönüş oldu. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artık haftaya içerideki maçı kazanıp zirve yolunda emin adımlarla ilerlemeyi düşünüyoruz” dedi.




 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız