KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kavuncular İsyan Etti, Kaymakam Mustafa Çek Olaya El Koydu

Kavuncular İsyan Etti, Kaymakam Mustafa Çek Olaya El Koydu

30 Temmuz 2011 Saat: 16:44
Kavuncular İsyan Etti, Kaymakam Mustafa Çek Olaya El Koydu
Kavuncular İsyan Etti, Kaymakam Mustafa Çek Olaya El Koydu
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar eski hava alanı meydanı yanından geçen İzmir-İstanbul Devlet Karayolu üzerinde yapılan yol çalışmaları öncesi kavun satıcıları isyan etti. Yol çalışması ve genişlemesi sonucunda bir çok kavuncu tezgahının da kaldırılmasının istenmesi üzerine kavun satıcıları vergilerini verdikleri tezgahlarını kaldırmak istemediler.

 

Bugün sabah İstanbul istikametine giderken Akhisar Devlet Karayolu 5. kilometresinde yol çalışması nedeniyle olay yerine intikal eden karayolu yapım araçlarının önüne kesen kavun tezgahı satıcıları daha önce verilen süre sözünün tutulmadığını belirttiler. Olay yerine bir çok emniyet güçlerinden ekipler ve Jandarma ekipleri de intikal ettirildi.

 

Olay yerinde vatandaşları dinleyen Manisa CHP Milletvekili Hasan Ören ise yaptığı açıklamada bir gün önce karayolları yetkilileri ile görüştüklerini ve birkaç gün daha süre alındığını ancak bu sabah hiçbir süre tanınmadan çalışmaların başlayacağının belirtilmesi üzerine olay yerine intikal ettiğini belirtti. Ören yaptığı açıklamada “bir gün önce yetkili memurlar ile görüştük ve birkaç gün erteleme söz konusu olabileceğini ve bu ertelemeyi de ben buradaki esnafımıza bildirdim. Ancak verilen sözler tutulmadı ve bu sabah çalışmalar başlatıldı. Buradaki esnafımız hazırlıksız yakalandı, ellerinde binlerce lira malları var ve bu malları bir günde ellerinden çıkarmaları söz konusu olamaz” dedi.

 

Olayın başlamasının ardından yaklaşık 2 saat sonra olay yerine intikal eden Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, ilk olarak Manisa Milletvekili Hasan Ören ve ardından vatandaşlar ile görüşerek kavun tezgahı bulunan esnafa 2 Ağustos 2011 Salı akşamına müddet verdi. Daha sonra olay yerindeki vatandaşlar teşekkür ederek ayrıldılar.






















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız