KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kaymakam Köten Üretim Yerleri Ziyaretlerini Aksatmıyor‏

Kaymakam Köten Üretim Yerleri Ziyaretlerini Aksatmıyor‏

25 Ocak 2013 Saat: 14:49
Kaymakam Köten Üretim Yerleri Ziyaretlerini Aksatmıyor‏
Kaymakam Köten Üretim Yerleri Ziyaretlerini Aksatmıyor‏
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Sebahattin Bolat, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Selin Köksal, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan, İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, Mal Müdürü Tahsin Ersoy, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Tekin, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kenan Çokengin ve Gıda Kontrol Görevlisi Ayşe Yalçın ile birlikte  Akhisar'da faaliyet gösteren Meridyen Gıda, Teksen Zeytincilik ve Ekofood Gıda işletmelerini ziyaret ettiler.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten önderliğinde  ilçe tarım müdürlüğünün organizasyonu ile başlatılan gıda üretim yerleri ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Kamil Köten ve daire amirleri üretim alanlarını ve gıdaların işlenme sürecini inceliyor, sorunları dinlliyor.

Bu hafta ziyaret edilen işletmelerin çalışma alanları ise şöyle:

Mesnevi Gıda İnş, Hayv,Teks, Mob, Matbaacılık Mad.San.ve Tic. Ltd. Şti.nin Zeytinliova Yolu Üzerinde 11.000 m2 alan üzerinde kurulu 5.000m2 kapalı alanda 2010 yılında faaliyete geçtiğini ve Teksen markası ile zeytin çeşitleri, zeytinyağı üretimi yaptığı belirtildi. 2011 ve 2012 yıllarında 2.500 ton/yıl kapasiteye ulaşılan ancak bundan sonraki yıllar itibari ile 10.000 ton/yıl hedefi olan şirketin ürünleri çoğunlukla İstanbul’daki marketlerde satışa sunulmakta ayrıca Almanya,İngiltere, Suudi Arabistan ve İsrail’e ihraç edilmekte. Şirketin uluslararası geçerliliğe sahip ISO 22000,ISO 9001,ISO 14001,OHSAS 18001 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri, KOŞER ve HELAL sertifikaları bulunmakta.

EkoFood Gıda Tarım Ürünleri San ve Tic Ltd. Sti. Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde 11000m2 üzerine kurulu bir tesistir. EkoFood başta domates ve zeytin olmak üzere yarı-kuru, tam kuru ve toz meyve-sebze üretimi yapmaktadır. Üretilen ana ürünler  fırında kurutulmuş domates, güneşte kurutulmuş domates, kuru ve donuk sebzeler, kuru ve donuk meyveler,  zeytin ve zeytinyağıdır.

Meridyen Gıda Ticaret Ltd. Şti 2011 yılında modern bir tesis olarak Zeytinliova yolu üzerinde faaliyet gösteren bir zeytin işletmesi. Yıllık 10.000 ton zeytin işleme kapasitesine sahip işletme Bület Birel ve Birolive markaları ile zeytin ve zeytinyağı üretimi yapıyor.



























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız