KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kaymakam Son Toplantısında !

Kaymakam Çek Köylere Hizmet Birliğinin son toplantısına katıldı!

14 Eylül 2011 Saat: 17:11
Kaymakam Son Toplantısında !
Kaymakam Son Toplantısında !
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Eylül-2011 dönemi Birliğe üye 83 köy muhtarının katılımı ile gündemde yer alan 2011 yılı Gelir ve Gider Ek Bütçeleri, 2012 Yılı Yatırım ve Çalışma Planı ile 2012 Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçelerini görüşmek üzere Olağan Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı Kaymakam Mustafa Çek'in Divan Başkanlığında 5 il genel meclis üyesi Feza Yavuzkasap, İbrahim Koçer, Kefayettin Öz, Hüseyin Demirgül, İbrahim Ata ve 86 köy muhtarından 83'ünün katılımıyla S.S. Esnaf Kefalet Kooperatif toplantı salonunda saat:11:00'da yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Divan Kâtip üyelikleri Karabörklü Köyü Muhtarı Gürsel Karaman ile Dayıoğlu Köyü Muhtarı Halil İbrahim Güleş kâtip üye olarak oybirliği ile seçildiler.


Toplantısında gündem maddesi gereği Birlik Saymanı Kenan Çokengin tarafından okunan 2011 yılı Gelir ve Gider Ek Bütçeleri, 2012 Yılı Yatırım ve Çalışma Planı ile 2012 Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçeleri ayrı ayrı görüşülerek 2011 Yılı Ek Gelir ve Gider Bütçeleri 580.000.-TL, 2012 Yılı Tahmini Gelir ve Gider bütçeleri ise 1.547.500.-TL olarak oybirliği ile kabul edildi. Dilek ve temenniler kısmında söz alan meclis üyesi olmadığın toplantı Divan Başkanı Kaymakam Mustafa Çek tarafından kapatıldı.


Toplantıya katılan 5 il genel meclis üyesi ve 83 köy muhtarıyla Kaymakamlık binası Hükümet Konağı önünde, İstanbul Ümraniye Kaymakamlığına atanan Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek ile hatıra resmi çektirdiler.















Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız