KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

KIRKAĞAÇ MYO’DAN BÜYÜK BAŞARI

LODER’in düzenlediği yarışmanın finaline, CBÜ Kırkağaç Meslek Yüksek Okulunu temsil eden iki takım kaldı. Mars Lojistik sponsorluğun da, Lojistik Derneği (LODER) tarafından 11.si düzenlenen, 185 takım

30 Mayıs 2014 Saat: 10:26
KIRKAĞAÇ MYO’DAN BÜYÜK BAŞARI
KIRKAĞAÇ MYO’DAN BÜYÜK BAŞARI
DAYIOĞLU KASABI

LODER’in düzenlediği yarışmanın finaline, CBÜ Kırkağaç Meslek Yüksek Okulunu temsil eden iki takım kaldı. Mars Lojistik sponsorluğun da, Lojistik Derneği (LODER) tarafından 11.'si düzenlenen, 185 takımın katıldığı "Üniversiteler Arası Lojistik Vaka Yarışmasında", rapor gönderen 33 takım arasından Meslek Yüksekokulları Kategorisinde, Kırkağaç MYO’nun iki takımı finale kalma başarısı gösterdi. 2012 ve 2013 yıllarında da bu yarışmaya katılıp, kategorisinde hem 1.liği hem de 2.liği kazanan Kırkağaç MYO öğrencileri, bu yılda finale kalıp, yine önemli bir başarıya imza attı ve bu başarının tesadüf olmadığını gösterdiler.
Kırkağaç MYO’nun yarışmada birincilik için mücadele edecek olan ilk takımında Yalçın Şakar, Uygar Uyar, Denizhan Heves, Bilal Öksüz, ikinci takımında ise Gizem Yıldızgör, Esra Akbarlak, Ebru Uludağ, Gülistan Soydan ve Kemal Aybek isimli öğrenciler yer alıyorlar.
Haziran ayı içerisin de yapılacak olan final mücadelesi İstanbul'da düzenlenecek. Final aşamasında finalist takımlara yeni vakalar eş zamanlı olarak verilecek, hazırladıkları sunumları jüri ününde sunmaları istenecek. Derece giren takımlara ödülleri ise final günü akşamı düzenlenecek törende verilecek.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız