KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

KIRKAĞAÇ'TA DOĞALGAZ SEFERBERLİĞİ

22 Mart 2013 tarihinde Bakanlar Kurulu kararıyla merkez nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelerde doğalgaz bağlanacak olması nedeniyle Kırkağaç ilçesinde doğalgaz seferberliği başlatıldı.İlçe merkezinde

31 Mayıs 2014 Saat: 10:01
KIRKAĞAÇ'TA DOĞALGAZ SEFERBERLİĞİ
KIRKAĞAÇ'TA DOĞALGAZ SEFERBERLİĞİ
DAYIOĞLU KASABI

22 Mart 2013 tarihinde Bakanlar Kurulu kararıyla merkez nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelerde doğalgaz bağlanacak olması nedeniyle Kırkağaç ilçesinde doğalgaz seferberliği başlatıldı.
İlçe merkezinde 8 bin elektrik abonesinin yüzde 60’ının doğalgaz bedeli olan 335 TL’yi 21 Haziran’a kadar açılan banka hesap numaralarına yatırmaları halinde Kırkağaç’a BOTAŞ tarafından doğalgaz bağlanacak. Bu yüzden harekete geçen Kırkağaç Kaymakamlığı ve Kırkağaç Belediyesi, el ilanları dağıtarak ve belediye hoparlörlerinden duyurular yaparak, doğalgazın gelmesi için gerekli olan 4 bin 800 kişiye ulaşmayı planlıyor.
Kırkağaç’ta yaklaşık 8 bin elektrik abonesi olduğunu belirten Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, 4 bin 800 kişinin doğalgaz bedelini yatırması halinde Kırkağaç’a doğalgazın geleceğini söyledi.
Sırmalı, Bakanlar Kurulunun aldığı karara göre, ilçe merkezi 10 binin üzerinde olan ilçelere BOTAŞ tarafından doğalgaz bağlanacağını belirterek şöyle konuştu: "İlçe merkezinde 8 bin elektrik abonesi var. Bunun yüzde 60’ı 4 bin 800 kişi yapıyor. Eğer 4 bin 800 kişi 335 TL olan doğalgaz bedelini yatırırsa, ilçemiz doğalgaza kavuşacak. Kırkağaç Kaymakamlığı olarak, Kırkağaç Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları ile 4 bin 800 kişiye ulaşmak için bir çalışma başlattık. Açtırmış olduğumuz banka hesap numaralarına 335 TL’nin yatırılması gerekmekte. Şuana kadar 250’ye yakın vatandaşımız bu bağlantı bedelini yatırmış bulunmaktadır. 4 bin 800 kişiye ulaşmamız gerekiyor. Bu süre 21 Haziran günü bitmektedir. Bu süre sonunda gerekli sayıya ulaşamazsak, yatırılan ücretler vatandaşlarımıza geri iade edilecektir. Hedefimiz 4 bin 800 rakamına ulaşmaktır. Kırkağaçlıların duyarlı olmasını bekliyorum.”
Doğalgazın komşu ilçe Akhisar’da olduğunu belirten Kırkağaçlı vatandaşlar hava kirliliğinden ve kömür derdinden kurtulmak için doğalgazın mutlaka ilçelerine gelmesini istediklerini söyledi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız