KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

KOBİ’lerde Finansal Raporlama Eğitimi

KOBİ’lerde Finansal Raporlama Eğitimi

7 Haziran 2012 Saat: 12:20
KOBİ’lerde Finansal Raporlama Eğitimi
KOBİ’lerde Finansal Raporlama Eğitimi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından KOBİ’lerde Finansal Raporlama Eğitimi seminerini Yrd. Doç. Dr. Ali Fatih Dalkılıç, ATSO çok amaçlı toplantı salonunda sundu. Seminere ATSO Meclis başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve serbest muhasebeci mali müşavirler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını ATSO başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu yaptı. Erdayıoğlu;” ATSO Olarak bu gibi toplantı ve seminerlerimiz sürekli olarak devam edecektir. Tüm üyelerimizin bu etkinliklere katılımını bekliyor, seminerimize katılımcılara teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Yaklaşık 3 saat süren seminerde katılımcıları bilgilendiren Yrd. Doç. Dr. Ali Fatih Dalkılıç;” Eğitimde TFRS'lerin Ortaya Çıkışı ve Yaygınlaşması, TFRS’lerin Ortaya çıkışı ve yaygınlaşması, TFRS-US GAAP (Amerikan Muhasebe Sistemi) farkı, UFRS- KOBİ TFRS Farkı, Kavramsal Çerçeve, IMS 1 Mali Tabloların Sunumu, UMS 2 Stoklar, UMS 7 Nakit Akım Tabloları, 1MS 8 Muhasebe Politikaları. Muhasebe Tahminlerinde Değişik ve Hatalar, UMS 10 Bilanço Tarihinden Sonraki Olaylar, -UMS l 6 ( Maddi Duran Varlıklar),UMS 17 Kiralama Sözleşmeleri, UMS 18 Hasılat, UMS 37 Karşılıklar, Şarta Bağlı Varlıklar ve Yükümlülükler, UMS 21 Kur Değişiminin Etkileri, UMS 36 Varlıklarda Değer Düşüklüğü, UMS 23 Borçlanma Maliyetleri - UMS 38 Maddi Olmayan Duran Varlıklar, UMS 24 İlişkili konuları anlattı.





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız