KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Kocasını Döverek Öldürttü !

Kocasını Döverek Öldürttü !

3 Mayıs 2012 Saat: 14:11
Kocasını Döverek Öldürttü !
Kocasını Döverek Öldürttü !
DAYIOĞLU KASABI


Sarıgöl ilçesinin eski Buldan Karayolu kenarındaki üzüm bağında dün bulunan cesedin Ramazan A. (48) isimli kişiye ait olduğu belirlendi. Cesedin üzerinde ağır darbelerin olmasından yola çıkan Sarıgöl Cumhuriyet Savcılığı, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ve Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi.


Olay, Cumhuriyet Mahallesinde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Eve giren üç kişi, yatmakta olan Ramazan A.'yı öldüresiye dövdükten sonra battaniyeye sararak özel bir otomobilin içerisine koyup eski Buldan karayolu üzerindeki bir üzüm bağına bıraktı. Katil zanlıları daha sonra kullandıkları battaniyeyi yaktı.


Öldürülen Ramazan A.'nın eşi B.A'nın (23) ifadesine başvuran emniyet ekipleri aldığı bilgi doğrultusunda cinayeti ortaya çıkardı. Ramazan A.'nın eşi B.A.'nın cinayeti azmettirdiği belirlendi. B.A.'nın, Denizli'de oturan dostu Alim D. (37)'ye, eşi Ramazan A.'yı döverek gözdağı vermesini istedi. İlçeye gelen Alim D. ve yanındaki Barış Ö. (32), Ahmet O.(36) adlı kişiler Ramazan A.’yı feci şekilde darp etti. Alim D., aldığı darbelerin etkisiyle olay yerinde can veren Ramazan A.'nın cesedini özel otomobille eski Buldan karayolunun kenarındaki üzüm bağının içerisine bırakıp Denizli'ye kaçtı. Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından adresi belirlenen Alim D, Barış Ö ve Ahmet O, Denizli'de yakalandı.


Cinayeti anlatan Alim D., şöyle konuştu: ''Bana Ramazan'ın eşi B.A, gelin biraz Ramazan'ı korkutun demesi üzerine iki arkadaşımla eve gelerek dövdük. Sonra üzüm bağına götürüp bıraktık. Öldüğünü bilmiyorduk.''


Cinayetle ilgili Sarıgöl Adliyesi'ne çıkarılan B.A, dostu olduğu ileri sürülen Alim D., arkadaşları Barış Ö. ve Ahmet O. tutuklanarak Sarıgöl Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne gönderildi.


Öte yandan, öldürülen Ramazan A. ile katil zanlısı Alim D.'nin Uşak'ın Eşme ilçesinden oldukları ve yıllardır çocukluk arkadaşları oldukları öğrenildi. Öldürülen Ramazan A.'nın bir süre önce İŞ-KUR tarafından Sarıgöl Şehit Ali Suyabatmaz Çıraklık Meslek Merkezi'ne hizmetli olarak girdiği belirlendi. Sarıgöl'de işlenen cinayeti beş saat gibi kısa sürede aydınlatan Sarıgöl Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

-----

-----


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız