KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Köfteci Ramiz’den köfte ziyafeti ve süpriz prim!

Geçtiğimiz Pazar günü Adanaspor maçında alınan galibiyete için sürpriz prim verdi.

11 Mayıs 2011 Saat: 20:30
Köfteci Ramiz’den köfte ziyafeti ve süpriz prim!
Köfteci Ramiz’den köfte ziyafeti ve süpriz prim!
DAYIOĞLU KASABI

Türkiye’nin bir numaralı köftecisi “Köfteci Ramiz” Bank Asya 1. Lig’inde düşmeme mücadelesi veren Akhisar Belediyespor’a Akhisar-Balıkesir Devlet Karayolu üzerindeki Köfteci Ramiz Merkezinde köfte ziyafeti verdi. Geçtiğimiz Pazar günü Adanaspor maçında alınan galibiyete için sürpriz prim verdi. Köfteci Ramiz’in verdiği akşam yemeğine, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye başkan yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, Yıldırım Uran, Fuat Buruk, Kaleci Antrenörü Metin Mert ve futbolcular katıldılar.

 Yemekte konuşan “Köfteci Ramiz” Gıda A.Ş. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar;” Yönetim kurulu başkanımız Abim Av. Birol Taşkınlar, Kardeşim Av. Birtan Taşkınlar futbol oynadılar. Aile olarak futbolu çok seviyoruz. Kardeşim TFF Üst düzey Gözlemci olarak görev yapıyor. “Köfteci Ramiz” ailesi olarak her zaman güzide şehrimizin takımı olan Akhisar Belediyespor’un her zaman yanında yer almıştır ve almaya da devam edecektir. Futbolcularımızı Bank Asya 1. Lig’indeki ilk yılında gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bizde futbola gönül vermiş bir ailenin fertleri olarak  başarılarınızdan dolayı kutluyor, hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. Adanaspor karşısında alınan galibiyetten dolayı, başta emeği geçen Belediye başkanımızdan, kulüp başkanımızdan, çok sevdiğimiz teknik kadromuzdan, tüm futbolcularımıza kadar herkese teşekkür ediyorum. TKİ Tavşanlı Linyit maçında başarıların devamını diliyorum. Sembolik olarak çam sakızı çoban armağanı olan hediyemizi takım kaptanı kaleci Gürkan Ekren’e teslim ediyorum. burası sizlerin yuvasıdır her zaman bekliyorum, her zaman yanınızdayız.” dedi.

“Köfteci Ramiz” Gıda A.Ş. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar’ın Takım kaptanı kaleci Gürkan Ekren’e 25 adet prim zarfının içinde  bin TL olduğu öğrenildi.












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız