KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Konya Maçına Hazırız !

Bank Asya 1. Ligin 13. haftasında Konyaspor’u konuk edecek Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerindeki çalışmalarının ardından maç saatini bekliyor.

26 Kasım 2011 Saat: 16:34
Konya Maçına Hazırız !
Konya Maçına Hazırız !
DAYIOĞLU KASABI


 

Bank Asya 1. Ligin 13. haftasında Konyaspor’u konuk edecek Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerindeki çalışmalarının ardından maç saatini bekliyor. Buca maçı galibiyeti ile havaya giren Yeşil – Siyahlı ekipte Gökhan’ın sakatlığı dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “Takımızda şuanda Buca maçı öncesi ısınma sırasında sağ baldırından sakatlanan Gökhan oyucumuz dışında eksik bulunmuyor. Yine Bucaspor maçında sağ kaşı açılan kaptanımız Emrah Eren çalışmalara katılamadı, ancak Konya maçı öncesi durumu belli olacaktır.

 

Pazar günü kendi sahamızda Konyaspor’u konuk edeceğiz. Yine her maçta olduğu gibi sahaya iyi futbol oynayarak çıkmak istiyoruz. Tüm taraftarımıza buradan sesleniyorum, herkesi stada bekliyoruz ve bu sezon ilk kez bu stadı tıklım tıklım dolduralım. Bucaspor maçında taraftarımız beni açıkcası çok umutlandırdı. Güzel bir maç olacağına inanıyorum inşallah kazanan taraf oluruz” dedi.

 

Devre arasında nasıl bir yol çizgisi izleyeceksiniz sorusuna yanıt veren Hamzaoğlu “Tabiî ki düşünüyoruz ancak devre arasını şimdi değerlendirmek istemiyorum, daha vaktimiz var” dedi.

 

Sani’nin uzun zamandır ilk 18 kadrosuna alınmaması ile ilgili soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu “bugüne kadar kimseyi uzun zamandır kadroya girmedi diye şimdi kadroya alalım diye bir düşünceye sahip değiliz. Karşılaşma öncesi kimlere ihtiyacımız varsa ona göre kadro oluşturuyoruz. Bu hafta mesela uzun zamandır kadro da yer almayan İsmail Özeren’i ilk 18’lik kadroya aldık, Gökhan sakatlığı ardından forma şansı buldu ve çok güzel bir oyun sergiledi. Dengeli bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Beklenmedik durumlara karşı her zaman hazırlığımız var” dedi.

 

Uzun zamandır sakatlığı süren Lima’nın durumundan bahseden Hamzaoğlu “Brezilyalı oyuncumuz ülkesindeki tedavisinin ardından takımla çalışmalara başladı. Geçen hafta A2 takımı ile sahaya sürdük. Yavaş yavaş maç kondisyonunu yakalayacağına inanıyorum. Allah’a şükür şimdiye kadar da sakatlığını hisseden bir durum olmadı” dedi.

---------

----------






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız