KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Konyadan da Boş Dönmedi

Konyadan da Boş Dönmedi

23 Mayıs 2012 Saat: 21:25
Konyadan da Boş Dönmedi
Konyadan da Boş Dönmedi
DAYIOĞLU KASABI


 

Uğur Leylek bu konya Pointer üreticileri ve yetiştiricileri derneği konya şubesinin yaptığı K.I.F Köpek ırkları ve köpek bilimleri federasyonu,un düzenlediği ırk sıdandartları ve mera yarışmasına iki köpeği (NARZİSS) Anton Vom Schlauer-hedıgraben VE Aron Vom Bumerang le katılıdı ilk gün yapılan ırk sıtandarlarında şampiyon köpekler gurubunda yarışan türkiyeye kendini her kulvarda kanıtlamış ve yarışmaların en fovori köpeği (NARZİSS) ANTON 1.ci oldu gen köpeği ARON genç erkekler gurubunda 2.ci olarak tamamladı. Aynı yarışmada İngiliz köpekler gurubunda Uğur Leylek hakemliğin ilk aşamalırından olan hakem asistanlığı yaptı köpekler üzerindeki yorumları hakemlerin taktirini toplarken son bölümde yapılan Dört farklı ırktan köpekler arasındaki değerlendirmede hakem ve Federasyon başkanı sayın Ümit Özkanal Uğur Leyleğe köpekleri değerlendirme yaparak 1.-2.-3. Değerlendirmesini köpekler üzerindeki fikrini yorumuyla birlikte değerlendirmesini istedi yaptığı Ümit Öskanal Uğur Leyleğin yaptığı sıralamayı uygun görüp sıralamayı bu doğrultuda yaptı.

İkinci gün yapılan mera yarışmasında yetişkin kontinantal gurubunda yarışan Türkiyenin ilk ve tek mera şampiyonu NARZİSS ( ANTON) muhteşem performansla yine 1. Olarak müsabakayı tamamladı genç köpeği ARON bu defa dereceye giremedi ancak arama ve gezme sitili ile hakem heyetinin ve seğredenlerin taktirini kazanarak ileride çok iyi bir köpek olacağını belirtiler.

Uğur Leylek yaptığı açıklamada "bu haftaki konya yarışmasında köpeklerinin derece alması yanında beni sevindiren asitanlık görevinde yaptığı yorum ve değerlendirmelerin çok yerinde ve doğru bulunarak taktir edilmesi beni dahada mutlu ederek sevincimi ikiye katladı inşallah seneye hakem olarak bir basamak daha yükselmek şu andaki hedefim. Bana olan katkılarınızdan dolayı çok teşekkür edrim saygılar sunarım" dedi.

-----

-----








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız