KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Yapıldı

Benzerleri Esnaf Odası birlikteliği ile gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitiminin ikincisi tamamlanmasının ardında belediye meclis salonunda sertifika töreni düzenlendi.

23 Haziran 2011 Saat: 11:58
KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Yapıldı
KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası birlikteliği ile gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitiminin ikincisi tamamlanmasının ardında belediye meclis salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Eğitimi tamamlayan 29 kişiye katılım belgeleri Akhisar Belediye Meclis salonunda düzenlenen tören verildi. Törene Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi,  KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürü Recep Özçevik, Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, yönetim kurulu üyesi Genel sekreter vekili Engin Çamkır katıldı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin ikincisi yine Akhisar Belediyesi ve Akhisar Bakkallar ve benzerleri Esnaf Odası işbirliği ile 15 Nisan -3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşeceği bildirildi. Kursa katılmak isteyenlerin 7 Nisan 2011 Perşembe günü mesai bitimine kadar Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf odasına müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili açıklama yapan KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürü Recep Özçevik; “KOSGEB İdaresi başkanlığının Haziran 2010 tarihinde yürürlüğe giren 6 destek programı bulunmakta olup, bunlardan bir tanesi de Girişimcilik Destek Programıdır. İş kurmak isteyen Girişimci adaylarımız 60 saatlik bir eğitimden geçirildikten sonra katılım sertifikalarını almalarına müteakip işyeri açmaları halinde girişimcilerimize 27 Bin TL hibe, 70 Bin TL faizsiz ve komisyonsuz 4 yıl vadeli geri ödemeli destek verilmektedir ” dedi.

 
















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız