KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2012 Nisan Encümen Seçimi!

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2012 Nisan Encümen Seçimi!

5 Nisan 2012 Saat: 14:53
Köylere Hizmet Götürme Birliği 2012 Nisan Encümen Seçimi!
Köylere Hizmet Götürme Birliği 2012 Nisan Encümen Seçimi!
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Nisan 2012 yılı Olağan Meclis Toplantısı Birlik Başkanı Kaymakam Kamil Köten’in Divan Başkanlığında 6 İl Genel Meclis üyesi Feza Yavuzkasap, İbrahim Koçer, Kafayettin Öz, Kamil Kolburan, Hüseyin Demirgül, İbrahim Ata ve 86 köy muhtarının katılımıyla S.S. Esnaf Kefalet Kooperatif toplantı salonunda saat:10.00’da yapıldı. Divan başkanlığına Kaymakam Kamil Köten, Kâtip üyeliklere, Pınarcık Köyü Muhtarı Ahmet Demiröz, Göçek Köyü Muhtarı Eşref Cengiz seçildiler.

 

Akhisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Meclis Toplantısında konuşan Divan Başkanı Kaymakam Kamil Köten;”İlçemiz Hizmet Götürme Birliğinin Köylere benim katıldığım ilk meclis toplantısını hep beraber yapacağız. Sizlerden çok sıcak bir ilgi gördük. Bu sıcak ilgi ile altı ayda köylerimizin aşağı yukarı yüzde altmışını tanıdık, ilçe merkezini tanıdık. Ve çok güzel bir ekip buldum burada. Hem İl Genel Meclis üyelerimiz olarak pozitif enerji yüklü Akhisar için yürekleri çarpan, köylerimiz için yürekleri çarpan güzel bir ekip bulduk. Ve şu ana kadarda Köylere Hizmet Götürme Birliği İl Genel Meclis üyelerimizde var muhtarlarımızda var çok uyumlu bir şekilde çalıştık. İnşallah bundan sonra da daha da uyumlu ve yeni hizmetlere imza atarak inşallah köylere hizmet götürme birliğimize de yeni gelir kapıları açarak hizmetimize devam edeceğiz. Akhisar gibi güzel bir yerde Kaymakam olarak görev yapmak benim için bir şans inşallah Kamil Köten olarak ta Akhisar’a ve köylerimize ve merkezimize bende küçücükte olsa katkılarla bir şans olmaya çalışacağım. Bu konuda da inancım tamdır. İnşallah burada güzel bir sinerji oluşturacağız” dedi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra yapılan, Divan Gündem maddesi gereği Birlik Saymanı Kenan Çokengin tarafından okunan 2011 yılı faaliyet raporu ile 2011 yılı Gelir ve Gider kesin hesaplarını okudu. Yapılan oylama sonucu Birlik Meclisince oybirliğiyle kabul edildi.

 

Gündem Maddesi gereği Yeni Birlik Encümen üyeliği için İl Genel Meclis Üyelerinden Feza kasap, Kamil Kolburan, Hüseyin Demirgül, Köy Muhtarlarından Dolmadeğirmen Köyü Muhtarı Kamil Ceylan, Sakarkaya Köyü Muhtarı H. Hüseyin Oğuz, Pekmezci Köyü Muhtarı İlyas eriş, Çoruk Köyü Muhtarı Veli Açıkgöz, Boyalılar Köyü Muhtarı Süleyman Altınay, Hasköy Muhtarı Metin Kocaağ ve Karabörklü Köyü Muhtarı Gürsel Karaman Yavuz aday oldular.

 

6 İl Genel Meclis üyesi ve 86 köy muhtarının katılımıyla yapılan Encümen Üyeliği seçimde kullanılan 92 oyun dağılımında, Bağımsız İl genel Meclis üyesi Kamil Kolburan (60) oy, Adalet ve Kalkınma Partiden (AKP) il Genel Meclis üyesi Feza Yavuzkasap (51) oy, Milliyetçi Hareket Partisinden il Genel Meclis üyesi Hüseyin Demirgül 41 oy, Köy Muhtarlarından Dolmadeğirmen Köyü Muhtarı Kamil Ceylan (39), Sakarkaya Köyü Muhtarı H. Hüseyin Oğuz (38), Pekmezci Köyü Muhtarı İlyas Eriş (14), Çoruk Köyü Muhtarı Veli Açıkgöz (6), Boyalılar Köyü Muhtarı Süleyman Altınay (21), Hasköy Muhtarı Metin Kocaağ (16), Karabörklü Köyü Muhtarı Gürsel Karaman (26) aldı.

 

Bağımsız İl genel Meclis üyesi Kamil Kolburan 60 oy, Adalet ve Kalkınma Partiden (AKP) il Genel Meclis üyesi Feza Yavuzkasap 51, Dolmadeğirmen Köyü Muhtarı Kamil Ceylan 39, Sakarkaya Köyü Muhtarı H. Hüseyin Oğuz 38, oy alarak Akhisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliğine seçildiler.

 

Her yıl Kaymakamlığın başarılı çalışmalarından dolayı 10 köy muhtarına verdiği teşekkür belgelerini bu yıl İl Genel Meclis Üyeleri Feza Yavuzkasap, Kamil Kolburan, Kobaşdere Köyü Muhtarı Muarrem Aktürk, Gökçeahmet Köyü Muhtarı Alaattin Kuruca, Arabacıbozköy Muhtarı Ali Kuşçu, Bünyaniosmaniye Köyü Muhtarı İhsan Gümüş, Çabanhasan Köyü Muhtarı Zülfikar Kavas, Dereköy Muhtarı Musa Pehlivan, Harmandalı Köyü Muhtarı Halis Sarıgöz, Kapaklı Köyü Muhtarı Derviş Ali Erdoğan, Karabörklü Köyü Muhtarı Gürsel Karaman, Kulaksızlar Köyü Muhtarı İsmail Akagündüz, Sindelli Köyü Muhtarı Tunay Aytan ve Üçavlu Köyü Muhtarı Mustafa Akdeniz’e Akhisar Kaymakamı Kamil Köten tarafından Teşekkür Belgeleri verildi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız