KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

KUCAĞINDA BEBEKLE DOKTORA SALDIRDI

KUCAĞINDA BEBEKLE DOKTORA SALDIRDI

1 Şubat 2013 Saat: 13:51
KUCAĞINDA BEBEKLE DOKTORA SALDIRDI
KUCAĞINDA BEBEKLE DOKTORA SALDIRDI
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Moris Şinasi Çocuk Hastanesi'nde görev yapan bir doktor hasta yakınları tarafından saldırıya uğraması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay 26 Ocak günü saat 00.45'te meydana geldi. Nöbet esnasında bir hasta yakını Dr. Cemil Adbulat'la tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından hasta yakını Dr. Adbulat'a yumruk attı. Güvenlik görevlileri saldırana müdahale ederek olay yerinden uzaklaştırdı. Yaşan olayla ilgili açıklama yapan Manisa Moris Şinasi Çocuk Hastanesi Doktoru Cemil Adbulat, "Saldırıya uğrayan hiç bir zaman sağlık çalışanlar değil, Türk toplumunun sağlık hizmeti alma hakkı saldırıya uğruyor. Hastalıkların tedavi edilme hakkı sekteye uğramıştır. Burada üzerinde durulması gereken konunun bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü en azından o saldırı sonucunda 30 kişinin sağlık hizmeti alma hakkı elinden alındı.

Bu olayın yarattığı stres ve gerginlik bütün sağlık çalışanlarını etkiliyor. Bizler sağlıklı ortamlarda, sağlıklı ruh halinde çalışamadığımız sürece vereceğimiz her yanlış karar her eksik karar bir insanın hayatına mal olabilecek sonuçlar doğuracaktır. Bunun sorumluluğu saldırıyı gerçekleştiren ve duyarsız kalan toplumun üzerinde olacaktır." diye konuştu. Davacı olmamayı çok düşündüğü söyleyen Dr. Adbulat, "Ben davacı olmazsam aynı hatayı işlemiş olacağım. Bu tür insanların önlenmesi için bir mekanizmanın işlemesi gerekiyor. Ben bu mekanizmaya davacı olarak katkıda bulunmam gerekiyor. Ben davacı olmazsam bu tür insanlar ceza almazsa topluma bu konuda örnek verilmezse cesaretlenenlerin sayısı artacaktır. Ayrıca bana ve meslektaşlarıma ihanet olacaktır." dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız