KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
BOŞ REKLAM ALANII
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSE CAMYamaçlar Yapı

Güncel

Kurban Bayramında Akhisar protokolü bayramlaştı

Akhisar protokolü Kurban Bayramı nedeniyle ikinci günü saat 10.00'da Akhisar Belediyesi fuaye alanında bayramlaşma programı düzenlendi.

17 Haziran 2024 Saat: 12:24
Kurban Bayramında Akhisar protokolü bayramlaştı
Kurban Bayramında Akhisar protokolü bayramlaştı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Kurban Bayramında Akhisar protokolü bayramlaştı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar protokolü Kurban Bayramı nedeniyle ikinci günü saat 10.00'da Akhisar Belediyesi fuaye alanında bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmada konuşan Akhisar kaymakamı Murat Kütük;” Akhisar’ın güzel insanlarının, tüm mesai arkadaşlarımın, Akhisar’ın güzel insanlarının, milletimizin, İslam aleminin mübarek kurban bayramlarını kutluyorum.  Bir Kurban bayramını daha idrak ediyoruz. Öncelikle sağlık ve sıhhatiyle milletimizin birlik ve beraberlik içinde nice kurban bayramlarına ulaşmayı nasip etmesini Allah’ımızdan niyaz ediyoruz” dedi.

BU BAYRAM BİRAZ SICAK GEÇİYOR

Murat Kütük;”  Bu bayram biraz sıcak geçiyor. Çok ciddi bir sıcak hava dalgasıyla karşı karşıyayız. Bu sıcak havalarda özellikle orman yangıları konusunda hassasiyetimizin en üst noktada olması gerekiyor. Şuana kadar vatandaşımızın da hassasiyetiyle ciddi bir olayla karşılaşmadık, ancak havaların sıcak olması, nem oranının düşük olması Kurban bayramı geldi insanlarımız bir nefes almak için piknik yapmak ve mangal yakmak isterler çok dikkatli olmalıyız. İnşallah yaz boyunca bu olaylı kazasız belasız atlatmak istiyoruz. Sizlerden bu dikkat ve itinayı talep ediyoruz. Akhisarlı vatandaşlarımızın bu olaylara çok dikkatli olduğunu ve yangınlara müdahale ettiğini biliyoruz” dedi.

Murat Kütük;”  Hayatımızın bütün dönemlerinde trafik kurallarına ciddiyetle uyalım anlık bir dalgınlık ve tedirginlik, kararsızlık çok büyük bir kazaya tahammül edilemez hasarlar sebebiyet verebilir. Bu sebeble gazdan biraz ayağımızı çekelim, emniyet kemerimizi kullanalım, karşımızdaki diğer vatandaşlarımıza onların haklarına saygı gösterelim” dedi.

Murat Kütük;” Bu Bayramda da İsrail’deki, Filistin’de ki zülüm hala devam ediyor. 30 bin demiştik, şimdi 50 bin diyoruz. Din kardeşlerimiz vahşice katlediliyor.  Ve bütün dünya buna seyirci kalıyor. Bu bizleri derinden yaralıyor. Bir şey yapmalıyız diyoruz, ama elimizden çokta bir şey maalesef gelmiyor. Müslüman dediğimiz güçlü olmalı kudretli olmalı, güçlü olmak, kudretli olmak üretmekle olur. Üreteceğiz, çalışacağız bilim üreteceğiz, ancak bu şekilde güçlü olcağız. Maalesef batı üretti, biz seyrettik. Allah çalışana, üretene veriyor. O füzeleri, o teknolojiyi niye biz yapamıyoruz. Yine onlar yapıyor, niye Allah niye müsaade ediyor, çünkü onlar çalışıyorlar. Bu günkü Filistin’deki zulme karşı yapamamazın sebebi, geçmiş yüz yıllara dayanıyor” dedi.

ÇÜNKÜ BİZ GEREKENİ YAPMADIK

 Murat Kütük;”Çünkü biz gerekeni yapmadık adamlar çalıştılar, ürettiler ve bizim elimiz kolumuz bağlı oturmak durumunda kalıyoruz. Gelecek yüz yıllarda soydaşlarımızın, dindaşlarımızın bir zulme uğramaması zulme uğradığında onlara yardım edebilmemiz için bilim, teknoloji üretmemiz, çalışmamız gerekmektedir. Biz oradaki dindaşlarımıza ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz, Allah onlara güç, kudret versin. Onları o hale getirenleri Allah kahretsin, inşallah gelecek bayramda böyle bir konudan bahsetmeye kalmayız. Umudumuz en kısa zamanda vahşetin, soykırımın bitmesidir. İşin ilgin yanı dünya üzerinde soykırıma uğrayan BM’lerin karar verdiği tek şey İsrail, bu gün soy kırımı da yapan İsrail’dir. Bu da ilginç bir durum olarak karşımızda duruyor. Kendini yıllarca mazlumca katledilmiş gösteren ve her türlü desteği batıdan alan İsrail bu gün soykırım yapıyor. Hepinizin bütün Akhisar’ımızın bayramlarını kutluyorum, daha nice bayramlara sağlık ve sıhhat ile ulaşmak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum” dedi. 

Bayramlaşmada konuşan CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu;” Öncelikte hepinizin Kurban bayramınızı kutluyorum. Kurban bayramının Akhisar’ımıza Manisa’mıza ülkemize huzur getirmesini mutluluk, sağlık getirmesini diliyorum. Bütün dünyanın gözleri önünde vahşet aylardan beri cinayet işlenmekte bir devlet terör estirmekte ve adeta soykırım yapmaktadır. Bu bayramda Filistin’de dünyanın diğer noktalarında sürmekte olan sürmekte olan bu katliamların bu gözyaşının akan kanın bir an önce durmasını temenni ediyorum.  21. Yüz yılda teknolojinin gelmiş olduğu bu seviyede insanoğlu bir birini hala da katlediyor”dedi.

HALA DA SOYKIRIMLARDAN BAHSEDİYORUZ

Vehbi Bakırlıoğlu;” Hala da soykırımlardan bahsediyoruz. Bu bütün dünyanın gözü önünde olmasına rağmen başta batı, BM olmak üzere kimse bu konuda her hangi bir girişimde bulunamıyor. Bu da 21. Yılda hala ne kadar korumasız olduğumuzu, dünyadaki sistemin kurumların ne kadar yetersiz kaldığını ne yazık ki üzülerek bir kere daha görüyoruz. Aliya İzzet Begoviç’in bir sözü var, eğer katliamlar unutulursa tekrarlanır. Daha önce de saray Bosna’da dünyanın gözü önünde zulmetmişlerdi adeta bir soykırım yapmışlardı, bir benzeri yine dünyanın gözü önünde tekrarlanıyor. Ben bu gözyaşının, acı dolu günlerin bir an önce bitmesini ve bu bayramında vesile olmasını temenni ediyorum. Tekrardan hepinizin Kurban bayramınızı kutluyorum” dedi.

Bayramlaşmada konuşan Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Hüseyin Borozan”; Hepinizin Kurban Bayramınızı kutluyorum. Güzel bir yaz bekliyoruz, temenni ediyoruz. Bundan sonra da AkhisarImızın Hava Kuvvetlerinin en önemli Meydanlarından, üstlerinden yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bunları sizlerle paylaşacağız. Tekrar sizlerin kurban bayramınızı kutluyor sevgi ve saygılar sunuyorum “ dedi. 

Bayramlaşmada konuşan Belediye Başkan Vekili Şafak Akçalı;” Tüm İslam aleminin ve Akhisarlılarımızın Kurban bayramını kutluyorum. İnşallah Filistin’e de kurtuluş bayramı olur. Bir daha ki bayramlarda daha güzel sohbetlerde bulunuruz. Tekrar buraya gelen herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Bayramlaşmada konuşan Muhtarlar denek başkanı İhsan Gümüş;” Devletin son kademesi olan muhtarlar olarak bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah buna muvaffak oluruz. Tabi ki sizlerin, Milletvekillerimizin,  Belediyemizin ve tüm resmi kurumlarımızın destekleriyle hepinize teşekkür ediyorum. Herkesin kurban bayramlarını kutluyorum” dedi.

Akhisar Belediyesi fuaye alanında düzenlenen bayramlaşma programına Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Hüseyin Borozan, Belediye Başkan Vekili Şafak Akçalı,akhisar Belediye Başkanyardımcısı Bedri Türk, Akhisar Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zeki Can Yeşil,  Askerlik Şube başkan Vekili Kd. Başçavuş Özcan Alkan,  İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Başçavuş Muharrem Emre, Siyasi Parti temsilcileri, daire Müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların katıldı.