KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Maç Sonrası Sahaya İndiler, Stadyum Savaş Alanına Döndü

Rizespor Süper Lig’e çıkma yolunda yarıştığı rakibi Akhisar’a 2-1 mağlup olurken, maç sonrası kızgın Rizespor taraftarları sahaya girdi, 5 kişi yaralandı.

14 Mayıs 2012 Saat: 11:40
Maç Sonrası Sahaya İndiler, Stadyum Savaş Alanına Döndü
Maç Sonrası Sahaya İndiler, Stadyum Savaş Alanına Döndü
DAYIOĞLU KASABI


 

Bank Asya 1. Ligi’nin son haftasında Çaykur Rizespor ile Akhisar Belediye Gençlikspor arasında oynanan maçta Akhisar Belediye Gençlikspor rakibini 2-1 mağlup ederek Süper Lig'e çıkan takım oldu.

 


Akhisar takımının 2. golünden sonra Yeşil Mavili taraftarlar sahaya maytap, yabancı madde ve tribün koltuklarını atmaya başladı. Bunun üzerine hakem Özgür Yankaya karşılaşmayı durdurdu. Bu sırada sahaya giren ve tribünlerin önüne giden Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve kulüp yöneticileri taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Maç bir iki dakikalık duraklamanın ardından tekrar başlarken, karşılaşma 2-1 konuk ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.


Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından tribündeki Çaykur Rizesporlu taraftarlar tıpkı dün akşamki olaylı Fenerbahçe-Galatasaray maçının sonrasında olduğu gibi sahaya girdi.


İki takım futbolcuları ve hakemler soyunma odasının yolunun tutarken, statta görevli polisler ve güvenlik görevlileri kızgın taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.


Çıkan olaylarda ilk belirlemelere göre 5 taraftar yaralanırken, yaralı taraftarları almak üzere sahaya ambulans çağrıldı. Sahaya giren ambulanslar yaralıları hastanelere kaldırdı. Taraftarlar yönetime tepki gösterirken, tribündeki bazı taraftarların gözyaşlarına hakim olmadığı gözlendi.

-----

-----









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız