KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Maçın Ardından !

Bank Asya 1. Liginin 4. haftasında kendi sahasında Sakaryaspor’u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor Teknik adamı Hamza Hamzaoğlu hafta sonundaki mağlubiyeti çabuk unuttuklarını ve kazanmaları gereken bir karşılaşmadan 2-0 galip ayrılman

29 Eylül 2011 Saat: 11:09
Maçın Ardından !
Maçın Ardından !
DAYIOĞLU KASABI


 

Golün ardından ilk yarı iyi bir oyun sergilediklerini belirten Sakaryaspor A.Ş. Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise Sakarya şehrine seslenerek yapılacak kongrede takımın sıkıntısını giderecek bir yönetim kurulunun oluşmasını istediklerini belirtti.

 

Yapılan basın açıklamasından ilk olarak söz alan Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu “Kendi evimizde kazanmamız gereken bir karşılaşmaya çıktık. Çünkü geçen hafta hiç beklemediğimiz bir sonuçla Bolu’dan döndük. İyi oynamamıza rağmen ve golü bulmamıza rağmen maalesef puan alamadan dönmüştük. Dolayısıyla kendi evimizde oynayacağımız iki maçta bizim için çok önemliydi. Bunun ilk ayağı olan Sakaryaspor maçıydı ve dolayısıyla bu maçtan mutlak galip gelmek zorundaydık ve galip gelecek oyunu oynamak zorundaydık. Maça iyi başladık, golü de bulduk ama golden sonra rakip bize karşı biraz daha etkili oldu. İlk yarı sonuna kadar biraz sıkıntı yaşadık. Ancak ikinci tekrar toparladık, arkadaşlarımız sahada yapmaları gerekenleri çok doğru ve iyi şekilde yaptılar ve bir gol daha bulup maçı net bir skor ile kazandık. Ben arkadaşlarımız tebrik ediyorum, Sakaryaspor’a da başarılar diliyorum” dedi.

 

Karşılaşmanın ikinci golünü atan Şehmus ise yaptığı açıklamada “öncelikle bizim için geçekten önemli bir karşılaşmaydı. Oyuna iyi başladık ve golü de bulduk, ancak havaların sıcak olması iki takımı da biraz etkiledi, bundan dolayı istediğimiz oyunu tam olarak sahaya yansıtamadık. Önümüzdeki Gaziantep maçına da en iyi şekilde hazırlanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Gökhan Dinçer yaptığı açıklamada “takım arkadaşımız ve ağabeylerimizi öncelikle tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi bir mücadele verdik. Geçen haftaki mağlubiyetten etkilenmeden iyi bir futbol oynadık. İlk yarı golü bulmamızın ardından biraz bocaladık ancak ikinci yarı toparlandık. İkinci golü bulmamızın ardından daha rahat bir karşılaşma ortaya koyduk” dedi.

 

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım yaptığı açıklamada “duran toptan bir gol yedik ancak ardından bu gole iyi bir tepki verdiğimizi düşünüyorum. Golde bulduk, golün faul olduğunu söylüyorlar ancak, bilemiyorum seyretmek gerekiyor. Belki karşılaşmada hakem bazı standartları tutturamadı. Tabiki bunlar bizim için mazeret değildir. İkinci yarıya başlarken, biraz daha ön alanda oynamak gibi bir niyetimiz vardı ancak şiddetli rüzgar bizi ön alana çıkartmadı. Hafta sonu yapılan karşılaşmalarının yorgunluğu her iki takımda da vardı ve bu da oyunun kalitesini biraz daha düşük kalmasına neden oldu. Neticede Akhisar iki tane gol buldu ve kazandı, aynı şeyi biz yapabilirdik. Karşılaşmada oyun olarak iki takım arasında bir fark göremedim. Sadece skor farkı ve bu da tabiki haneye 3 puan olarak yazılıyor. Biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kazanmak istiyorduk ama oldu, önümüzde daha bir çok maç var ve bu köprünün altından çok sular akar, lig çok değişir. O yüzden daha önce de biz bunları yaşadığımız için bu konuda tecrübeliyiz ve çalışmalarımız sürecektir. Yapılması gerekenler yapılmalıdır, önümüzde bir kongre süreci var, bu kongre sürecinde de bu takımın ihtiyaçlarını karşılayacak, iki senedir mücadele eden bu oyuncuların alın terini hakkını verecek bir yönetiminde gelmesini bekliyoruz. Bu takımın sıkıntısını giderecek bir yönetim bekliyoruz, bununla birlikte bu söylediklerim bugünkü mağlubiyetin bir mazereti değildir” dedi.








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız