KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Maçın Ardından Neler Konuşuldu

Maçın Ardından Neler Konuşuldu

22 Nisan 2012 Saat: 17:57
Maçın Ardından Neler Konuşuldu
Maçın Ardından Neler Konuşuldu
DAYIOĞLU KASABI

 

Bank Asya 1.Lig’de 31.hafta karşılaşmasına golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor ile Kartalspor cephesi basın açıklaması yaptı.

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “maçın ilk yarısında herhalde kazanmak için her şeyi ortaya koyduk, pozisyonda ürettik ama golü bulamadık. İlk yarıda golü bulmamız lazım dı ki hem rakibimizin direncini kıralım hem de oyunun hakimiyeti bize geçsin. Bunu başaramadık, rakibe de pozisyon vermedik. Bu kadar pozisyona girdiğimiz bir maçta beraberlikle ayrılmak açıkçası bizi çok üzdü ama futbolda her şey var. Sonuçta önümüzde 3 maç daha var. Bu yarış devam ediyor, sonuna kadar biz bunun içinde olacağız.

 

Son dakikalardaki penaltımız verilmeliydi. Hakemler hep sonuca göre yani duygusal davranıyorlar. Yani pozisyon neyi gerektiriyorsa verin, gerekirse bize de verin. Şehmus’a ne hikmetse ben anlamıyorum bunu sezon başından beri, hakemlerin bir antipatisi var. Çocuğun görüntüsünden mi, futbol karakterinde mi kaynaklanıyor, neden bilmiyorum, yani gol atıyor vermiyorlar, penaltı oluyor vermiyorlar. Sanki sahtekar bir adammış gibi böyle bir muamele gösteriyorlar çocuğa, benim üzüntüm bu. Biz oyuncularımıza sezon başından beri çalıştığımız herkese ama kendinizi yere atmayın, aman haksız bir kazanç almaya çalışmayın, biz bunu söylüyoruz çocuklara ama hakkımız olanı da verin kardeşim. Tüm oyuncularımız yine tebrik ediyorum, bugün futbol adına her şeyi ortaya koydular. İlk yarıda özellikle oynadığımız oyun, söyleyecek hiçbir şey yok” dedi.

 

Akhisar Belediyespor oyuncusu Uğur Demirok yaptığı açıklamada “elimizden gelen her şeyi yaptık, ilk yarı çok pozisyon bulduk. İkinci yarı Şehmus ağabeymizin pozisyonu yüzde 90 bence penaltı. Biz rakiplerden ziyade sahada hakem ile de uğraşmaya başladık. Anlamsız şekilde bizlere karşı tavır içindeler ve bunun nedenini çözemedik. Biz biraz daha dikkatli olmalarını yani hakkımızın yendiğini düşünüyorum bu maçta, bir de Kartalspor’un futbolcuları inanılmaz dakikalar geçirdiler, özellik Kaya abi anlamsız dakika mı zaman mı yemek çözemedik bizde ve onun gerginliğini yaşattı bizim üstümüze. Pozisyonlara girdik, atamadık, maçtan ziyade ben hakemleri biraz daha bize karşı iyi niyetli olmaya davet ediyorum. Evimizde kazanmak istiyorduk, olmadı. Önümüzde 3 maç var, bunları kazanıp en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.

 

Akhisar Belediyespor oyuncusu Ahmet Cebe yaptığı açıklamada “çok şansızlık vardı. İlk yarı elde ettiğimiz pozisyonları değerlendirseydik belki bu kadar zor durumda kalmazdık. İddiası kalmayan takımlar gerçekten çıkıp sahaya iyi mücadele etsinler, ancak zamana oynamasınlar. İddiası olmayan bir takım 5-10 dakika yerde yatıp bizim oyun akışımızı bozuyor” dedi.

 

- KARTALSPOR CEPHESİ

 

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş “Akhisar takımını bu sene sezon başından beri bu direnç, kazanma isteği ve kendini bir üst ligde bulma arzusu Hamza Hamzaoğlu önderliğinde gayet olumlu bir davranış sergiliyordu. Onların bu davranışlarına saygı duyuyoruz ancak bizde kendi adımıza kendi oyuncu topluluğumuz ile birlikte sezon başından beri bir çok zor şartlara sonuçlara rağmen ortak akıl etrafında kendimizi ifade etmek istiyoruz. Zaten biz her maçta iyi mücadele etmek için, ortada bir puan varsa onu almak için mücadelesi üst düzeyde olan bir takımdık. Bugün de böyle bir maçla karşılaştık, seyir zevki yüksek bir maç olmadı. Akhisar biraz daha iyi oynadı iyi mücadele etti ancak seyircinin zevk aldığı bir maç olmadı. Maçta başladığı gibi berabere bitti. İkinci yarı ilk yarıya göre daha iyi oynadık, sadece iyi mücadele ettik, Akhisar takımı baskılı oynadı fakat onlarda telaş yaptı, çok topu yere indiremeyince yüksek toplarda da savunmamız iyi olunca maç berabere bitti. Bizlerde geçmişti çok kolay basit puanlar kaybettik. Biz de bu puanlarımızı alsaydık takımımız bugün play off grubunda olacaktı. Bizin için 1 puan iyi, yolumuz bakıyoruz, Akhisar takımına kalan maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

 

Kartalspor oyuncusu Sezer Sezgin yaptığı açıklamada “Bugün hem Akhisar’ın durumu olsun hem de bizde son maçlara ilk 6 umudunu taşımak için önemli bir karşılaşmaya çıktık. Akhisar bu ligin önemli takımlarından ve şampiyonluğa oynayan bir takım. Burada maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk ama kazanabilirdik. Yani maçın genel anlamında çok iyi oynamasak da iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. İlk 6 bitirme ihtimalimiz yok ancak yine de ligi yedinci olarak bitirmek istiyoruz” dedi.

 

Kartalspor oyuncusu Ethem Ercan Pülgir yaptığı açıklamada “Akhisar’ı tebrik ediyorum iyi top oynadı, biz de çok iyi mücadele ettik. Biz bu ligi altıncı bitiremiyorsak en üst seviyede bitirmek için uğraşacağız. Artık önümüzdeki haftalara baklacağız” dedi.



Akhisar - Kartal maçın ardından


 

 







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız