KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

MANİSA BÜYÜKŞEHİR OLDU

MANİSA BÜYÜKŞEHİR OLDU

7 Aralık 2012 Saat: 16:52
MANİSA BÜYÜKŞEHİR OLDU
MANİSA BÜYÜKŞEHİR OLDU
DAYIOĞLU KASABI


13 ilin büyükşehir olmasına ilişkin kanun tasarısının Resmi Gazete’de bugün yayımlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte büyükşehir olan Manisa’da iki yeni ilçe kuruldu.
Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Şehzadeler ilçesine 33 mahalle ile 32 belediye ve köy bağlanırken, Yunusemre ilçesine ise 24 mahalle ve 65 belediye ile köy bağlandı. Manisa Belediyesi’ne bağlı Anafartalar, 2. Anafartalar, Adakale, Adnan Menderes, Ahmet Bedevi, Akıncılar, Akpınar, Alaybey, Arda, Bayındırlık, Çarşı, Dere, Dilşikar, Dinçer, Ege, Gediz, Göktaşlı, İbrahimçelebi, İshakçelebi, Kazım Karabekir, Kocatepe, Kuşlubahçe, Mimarsinan, Nişancıpaşa, Nurlupınar, Peker, Sakarya, Saruhan, Şehitler, Tunca, Turgut Özal, Utku ve Yarhasanlar olmak üzere 33 mahalle ile Aşağıçobanisa Belediyesi, Hacıhaliller Belediyesi, Hamzabeyli Belediyesi, Karaağaçlı Belediyesi, Karaoğlanlı Belediyesi, Sancaklıbozköy Belediyesi, Sancaklıiğdecik Belediyesi, Selimşahlar Belediyesi, Yeniköy Belediyesi, Ayvacık, Belenyenice, Çamköy, Çavuşoğlu, Çınarlıkuyu, Üçpınar, Güzelköy, Halıtlı, Kağan, Kalemli, Karayenice, Kırançiftlik, Sancaklıçeşmebaşı, Sancaklıkayadibi, Sancaklıuzunçınar, Sarıalan, Tekeliler, Tepecik, Tilkisüleymaniye, Veziroğlu, Yenimahmudiye, Yeniharmandalı, Yeşilköy ve Yukarıçobanisa adlı belediye ve köyler Şehzadeler ilçesine bağlandı.
Yunus Emre ilçesine ise Manisa Belediyesi’ne bağlı 50. Yıl, 75. Yıl, Akmescit, Atatürk, Ayni Ali, Barbaros, Cumhuriyet, Fatih, Güzelyurt, Hafsa Sultan, Kaynak, Keçiliköy, Kuyualan, Lalapaşa, Laleli, Mareşal Fevzi Çakmak, Merkez Efendi, Mesir, Mutlu, Spil, Tevfikiye, Topçuasım, Uncubozköy, Yeni Mahalle olmak üzere 24 mahalle ile, Muradiye Belediyesi, Üçpınar Belediyesi, Yağcılar Belediyesi, Akçaköy, Akgedik, Asmacık, Avdal, Bağyolu,Beydere, Bostanlar, Büyüksümbüller , Çamlıca , Davutlar, Dazyurt, Demirci, Durasıllı, Düzlen, Emlakdere, Evrenos, Gökbel, Gökçeler, Gülbahçe, Gürle, İlyasçılar, Kale, Karaahmetli, Karaali, Karahüseyinli, Karakılıçlı, Karakoca, Karaveliler, Karayağcıhacılar, Kayapınar, Kışla, Kocakoru, Koruköy, Kozaklar, Küçükbelen, Küçüksümbüller, Maldan, Mollasüleymanlı, Muhlis, Ortaköy, Osmanlıca, Otmanlar, Örencik, Örselli, Pelitalan, Pınarköy, Recepli, Sakallı, Sarıahmetli, Sarınasuhlar, Sarma, Siyekli, Sümbütepe, Süngüllü, Şamar, Turgutalp, Türkmen, Uzunburun, Uzunlar, Yaylaköy, Yuntdağköseler ve Yuntdağyenice olmak üzere 65 belediye ve köy bağlandı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız