KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Manisa İl Özel İdaresinden Akhisar’a 7 Akülü Engelli Araç

Manisa İl Özel İdaresinden Akhisar’a 7 Akülü Engelli Araç

13 Temmuz 2012 Saat: 22:01
Manisa İl Özel İdaresinden Akhisar’a 7 Akülü Engelli Araç
Manisa İl Özel İdaresinden Akhisar’a 7 Akülü Engelli Araç
DAYIOĞLU KASABI


Manisa İl Özel İdaresinden Akhisar’a 7 Akülü Engelli Araç

AKHİSAR : MHA (Emrah DÜZTAŞ)

Manisa İl Özel İdaresi tarafından temin edilen 7 akülü engelli aracı ihtiyaç sahibi engellilere Akhisar Belediyesi fuaye alanında teslim edildi. Manisa AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Manisa AK Parti Grubundan İl Genel Meclis Üyeleri Feza Yavuzkasap ve İbrahim Koçer’in katıldığı törende engelliler akülü araçlarına kavuştu.

İl Özel İdaresi tarafından toplam 26 aracın Akhisar’a verildiğine vurgu yapan Gönüllü Sosyal Hizmetçisi Fikret Türk “Engelli kardeşlerimizin mevcut evraklarını tamamlamak suretiyle İl Genel Meclis üyelerimiz tarafından İl Özel İdaresine gönderilmek suretiyle bu kardeşlerimizin raporu komisyondan geçirilmesi suretiyle bu engelli kardeşlerimize akülü araçlar tahsis edilmiştir. Bu alan sayın Manisa AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir’in bizlere çok büyük katkıları olmuştur. Sayın Belediye Başkanımız Salih Hızlı’nın yönlendirilmesi ile bizlere büyük katkısı olmuştur. İl Genel Meclis üyelerimizin ise  bu evrakların takibi ile bürokratik işlemleri takip etmesinden dolayı çok büyük faydaları olmuştur. Bugün 7 aracımızı belirlenen engelli arkadaşlarımıza verdik. Bugüne kadar İl Özel İdareden toplam 26 araç temin ederek Akhisarlı ihtiyaç sahibi engelli arkadaşlarımıza hediye ettik. 4 arkadaşımız daha kaldı, onlara da önümüzdeki ihale dönemi ardından araçlarını temin edeceğiz” dedi.

AK Parti’nin Engellilere yönelik çalışmalarından bahseden Manisa AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir “2005 yılında çıkarılan ve Ülkemizde ilk olma özelliğini de taşıyan Özürlüler Kanunu yürürlüğe girmiştir. 2005 yılı sonrasında yönetmeliklerle desteklenen Özürlüler Kanunu kapsamında öncelikle Engellilerimiz sosyal hayata adım atmış takibinde eğitimden istihdama sağlıktan sosyal güvenliğe birçok konuda problemleri çözülmüştür. Son 10 yıl baz alındığında Özellikle Sosyal Güvenlikte Avrupa’ya örnek olacak nitelikteki çalışmalar hayata geçirilmiştir” dedi.

Aydemir ayrıca Türkiye’nin Engelli ve Yaşlıya bakımda geldiği noktada Toplumun geleneksel yapısının da etkili olduğunu vurgulayarak “Türkiye’nin yine Avrupa’ya ve diğer dünya Ülkelerine örnek olacak nitelikte birbirine bağlı ve güçlü aile yapısının olması bu çalışmaların gerçekleşmesinde büyük etken.

İl Özel İdaresi tarafından temin edilen akülü engelli araçlarımızı da ihtiyaç sahiplerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız