KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Manisa Merkez, Saruhanlı ve Akhisar İlçeleri'nde Eş Zamanlı Operasyon

Manisa Merkez, Saruhanlı ve Akhisar İlçelerinde Eş Zamanlı Operasyon

22 Haziran 2012 Saat: 10:44
Manisa Merkez, Saruhanlı ve Akhisar İlçeleri'nde Eş Zamanlı Operasyon
Manisa Merkez, Saruhanlı ve Akhisar İlçeleri'nde Eş Zamanlı Operasyon
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Merkez, Saruhanlı ve Akhisar İlçeleri'nde polis tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda, esrar bulundurup ticaretini yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manisa Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Manisa Merkez, Saruhanlı ve Akhisar İlçeleri'nde esrar bulundurup ticaretini yaptığı ileri sürülen bir şebekeyi takibe aldı. Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından çeteyi deşifre eden polis, 12 ayrı adres belirledi ve dün (Çarşamba) sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, M.Ç. (Mustafa Çıkmaz), T.O. (Tamer Onur), T.E. (Turan Erdal), E.Ç. (Engin Çetin), M.Y. (Mustafa Yalçın), V.Ş. (Volkan Şafak) ve R.Y. (Ramazan Yanık) gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 342 gram esrar, bir hassas terazi, 26 kök hint keneviri, bir ruhsatsız tabanca ve şarjör ele geçirildi. Emniyette sorgulanan zanlılardan, üçü ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, M.Ç., T.O., T.E. ve E.Ç. bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 4 kişiden M.Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, diğer 3 kişi tutuklandı.

Öte yandan polisin, takibi sırada, söz konusu kişilerle irtibatlı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 9 kişinin önceki aylarda çıkartıldıkları mahkemelerce tutuklandığı, bu kişilerin evlerinde ise toplam 108 kilo 861 gram esrar ve bir ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği bildirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, 'Sokak satıcılarına karşı geçmiş dönemde yürüttüğümüz başarılı operasyonlara, hassasiyet ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır. Polisimiz, uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadelesini kararlı biçimde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürecektirö diye konuştu.

-----------------------------------------Reklam----------------------------------------


----------------------------------------Reklam------------------------------------------  

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız