KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Manisada Akılalmaz Kaza !

Manisa’da yolcu minibüsü ile tankerin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti 11 kişi yaralandı. Tankerin boş olması faciayı önlerken, yolcu minibüsü sürücüsünün tali yoldan ana yola kontrolsüz çıkışı kazayı getirdi.

1 Ağustos 2011 Saat: 12:04
Manisada Akılalmaz Kaza !
Manisada Akılalmaz Kaza !
DAYIOĞLU KASABI

Manisa’da sabah 07.40 sularında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti 11 kişi yaralandı. Manisa-Menemen yolu üzeri Muradiye belde girişinde meydana gelen kazada Yuntdağı Yağcılar Beldesinden Manisa Karaköy Pazarına satış yapmaya gelen kişileri taşıyan servis minibüsü ile Manisa’dan Aliağa istikametine giden tanker çarpıştı. Olayda Fadime Parlayan (54) ile Emine Balaban (54) olay yerinde yaşamını yitirirken minibüsteki 11 kişide yaralandı.


YOLA KONTROLSÜZ ÇIKTI


İddiaya göre sabah 07.15 sularında Yağcılar Beldesinden Manisa Merkeze gelecek olan yolcuları alan 45 C 3582 plakalı Hasan Ali Parlayan (43) yönetimindeki minibüs Muradiye Beldesinden geçtikten sonra Menemen yolu bağlantısından anayola kontrolsüz çıktı. Bu sırada 35 R 1836 plakalı Murat Taşkın (35) yönetimindeki tanker Manisa’dan Aliağa istikametine gidiyordu. Minibüsün kontrolsüz çıkış yaptığını fark eden tanker sürücüsü Murat Taşkın frene bastı. Yaklaşık 40 metre boyunca durmaya çalışan tanker yolun bağlantı noktasından minibüse ortadan çarparak yolun karşına sürükledi.


FACİAYI ÖNLEDİ


Olay sırasında minibüste bulunan Fadime Parlayan ve Emine Balaban olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada tankerin boş olması ve alev almaması faciayı önledi. Olaydan sonra Yağcılar Beldesinden Karaköy semt pazarına kuru yiyecek ve meyve sebze taşıyan minibüs hurda yığınına dönerken meyve sebze ve bakliyatlar yola saçıldı. Tanker sürücüsü Murat Taşkın’ın olaydan sonra jandarmaya verdiği ifadesinde, “Muradiye yolu bağlantı noktasında aniden önüme çıktı. Hızım normaldi. Son anda fark ettim ancak frene basmama rağmen duramayarak çarptım” dediği öğrenildi.


YAKINLARI AKIN ETTİ


Olaydan sonra Yağcılar belde halkı hastaneye kaldırılan yakınları ve komşularını görmek için hastanelere akın etti. Olay yerine gelen bazı kazazede yakınları sinir krizi geçirirken olaydan sonra yaralılardan 5’i Manisa Devlet Hastanesi, 3’ü Merkez Efendi Devlet Hastanesi, 2’si Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi ve 1’i de Grand Medikal Hospital hastanesi acil servisine sevk edildi.


OLAYDA YARALANANLAR:


Olayda minibüsün içinde bulunan Mehmet Parlayan (49), Ümmuhan Parlayan (46), Nuray Çayır (38), Feriha Atsızata (30), Safiye Atsızata (46), Minibüs sürücüsü Hasan Ali Parlayan (40), Hediye Yağcılar ve Meral Parlayan yaralı olarak hastanelere sevk edildi. Minibüs sürücüsü Hasan Ali Parlayan’ın durumunun kritik olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.( Manisa Haberleri )


 











Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız