KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2 Mart 2012 Saat: 17:52
MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Belediyesi Olağan Mart Ayı meclis toplantısı Akhisar Belediye Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında toplandı. 6 gündem maddesinin yer aldığı olağan meclis toplantısı saat 15.00 de başladı.

 

Gündemin ilk maddesinde Kanun Nizam Komisyonundan gelen konuyu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık okudu. Ulucami Mahallesi Muhtarı Selda Kormaz tarafından meclise sunulan 44 sokağa 34 yıl muhtarlık yapan Ali Rıza Korkmaz’ın ismi verilmesi komisyonda oy çokluğu ile red edilmişti. Komisyondan gelen bu karar meclise sunuldu ve komisyondan geldiği gibi oy çokluğu red kabul edildi.

 

İkinci gündem maddesinde plan ve bütçe komisyonu kararlarını Gelir Müdürü Bekir Koyun okudu. Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen Menşe Şahadetnamesi’nin kaldırılması ardından gelen yeni hayvan pasaport düzenlemesi ile ilgili değişiklikler ve ücretlerin güncellenmesi meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

 

Üçüncü gündem maddesinde Seyitahmet Mahallesinde bulunan belediyeye ait bir arsanın vatandaşa ait başka bir arsa ile takas edilmesini Emlak ve İstimlak Müdürü Mümin Akboğa meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde Hürriyet Mahallesinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait bir 11 Bin 680 metrekare arsanın eğitim alanı olarak kullanılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bedelsiz devredilmesini yine Emlak ve İstimlak Müdürü Mümin Akboğa meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul e dildi.

 

Gündemin beşinci maddesinde söz alan Mustafa Ali Erpalabıyık meclise Şehircilik alt yapı ve teknik incelemeler için, Mahalli İdareler Derneği tarafından düzenlenen Mekke-Medine ve Cidde’ye 8 günlük gezi programını sundu. Madde oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Gündemin son maddesinde 6 maddeden oluşan imar evraklarını İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Yumukoğlu meclise sundu ve tümü de oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündem dışı madde de ise gelecek ay başında Mekke-Medine ve Ciddi’ye yapılacak teknik geziden dolayı Nisan ayı meclis toplantısının bir hafta sonraya ertelenmesi meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Gelecek ay meclis toplantısı 13 Nisan günü yapılacak.

-----

-----





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız