KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Memur-Sen’den Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca’ya Ziyaret

Memur-Sen’den Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca’ya Ziyaret

3 Şubat 2012 Saat: 11:17
Memur-Sen’den Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca’ya Ziyaret
Memur-Sen’den Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca’ya Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI


Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Rıza BAHAR ; Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit ERASLAN,Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin UMUTLU, Toç-Bir-Sen  İlçe Temsilcisi  Ender  BİRGÜL, Büro-Memur-Sen ilçe temsilcisi Nazlım taşcı‘nın katılımlarıyla  Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca ’yı makamında ziyaret ettiler.

 




BAHAR ; Dışarıda soğuk ve kar olmasına rağmen içerideki çalışan personelin ve  sizin gibi sıcak,cana yakın,güler yüzlü insanların olmasından da son derece memnun olduk.ve Yönetim kurulum ile birlikte sizleri ziyarete geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte 7 gün- 24 saat sendikacılık yapıyoruz. Yeni bir heyecanın, alevlenmiş bu hizmet aşkının, değişimle sendikamızı daha da güçlendirdiğine inanıyoruz.




Biz Ülke genelinde 515 bin üyesi ile en büyük konfederasyon olan Memur-Sen’iz.En son imzalanan mutabakat metni ile de Genel Yetkili olduk ve  yetkili sendika sayımızı da  Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Toç-Bir-Sen, Bem-Bir-Sen, Enerji Bir-Sen,Eğitim Bir-Sen ve Bayındır Memur-Sen  olarak 7’ ye çıkardık. İlçemiz de ise 1200 üyemiz bulunmaktadır.




Kurumunuz çalışanlarının üye olabildiği Sağlık-Sen  İlçemizde 280 ,İlimizde 3 bin yüz ve Türkiye Genelinde yaklaşık olarak 180 bin inanmış üyesi ile Hizmet kolunda yetkili sendikadır.




BAHAR ;Bizim sendikacılık anlayışımız çalışanların özlük,sosyal ve ekonomik haklarının kazanılması yanında milletimize hizmet  sendikacılığı da  yapıyoruz. Bizler kaldırım taşlarını söküp cam kırarak değil, mağduriyetlerimizi,sıkıntı ve isteklerimizi ilgililere anlatıyor,olmazsa yargı yoluna başvurarak hakkımızı söke söke alıyoruz.Milletimize hizmet adına yapılanları yakından takip ediyor.Güzel ve faydalı olanlar için daima destekçi olur iken ,yapılan yanlışların haksızlıkların da dimdik karşısında duruyoruz.




Memur-Sen ve  Konfederasyonumuza bağlı olan Sendikalar olarak bizler İlçemizin,İlimizin,Ülkemizin ve tüm sağlık çalışanlarının yararına olacak her türlü projeye ve her türlü hizmete gönüllü olarak katkı sağlamaya ve destek olmaya  hazırız.dedi.




Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca, Sizlere bu nazik Ziyaretten dolayı teşekkür ederim.


Bizler de Fizik tedavi merkezi ile diş poliklinik merkezini hilaliye caddesi üzerine taşıdık. Sağlık bakanlığı tarafından hastanemizle entegre olarak 182 ve internet üzerinden randevu sistemi ile evlerde muayene sistemini ugulamaya başladık. Manisa ilk olarak mesai sonrası poliklinik uygulamasına geçtik.Ayrıca  hastane ek binasının yapımı hakkında Memur-Sen yönetim kuruluna  bilgi veren Karaca,şunları söyledi,




Sendikalar çalışanlarının ve üyelerinin  özlük,sosyal ve ekonomik haklarını ararken Ülkemiz de yaşayan bütün vatandaşlarını düşünerek kırmadan dökmeden hakkını aramalı ve hareket etmelidir.Ve  her zaman da sağ duyulu olarak diyaloğ yoluna başvurmalıdırlar.diyerek.Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve  Memur-Sen yönetim kuruluna  teşekkür etti.

-----

-----




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız