KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Memur-Sen den Yeni Orman İşletme Müdürü ne Ziyaret !

Memur-Sen den Yeni Orman İşletme Müdürü ne Ziyaret !

11 Ocak 2012 Saat: 18:55
Memur-Sen den Yeni Orman İşletme Müdürü ne Ziyaret !
Memur-Sen den Yeni Orman İşletme Müdürü ne Ziyaret !
DAYIOĞLU KASABI


 

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Rıza BAHAR ;Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin UMUTLU,  Toç-Bir-Sen  Orman İlçe Temsilcisi  Ender  BİRGÜL, Toç-Bir-Sen  Tarım İlçe Temsilcisi Ahmet KILINÇ  , Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit ERASLAN’ın katılım  Akhisar Orman İşletme Müdürlüğüne Atanan Mustafa TEMEL’i ziyaret ettiler.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Rıza BAHAR ; Türkiyenin en büyük konfederasyonu olan Memur-Sen’e bağlı sendikaların ilçe temsilcileri ile birlikte  sizlere  İlçemize hoş geldiniz diyor ve yeni görevinizde başarılar dilemeye geldik.

Memur-Sen olarak biz en son imzalanan mutabakat metni ile  Ülkemiz  genelinde 515 bin üye ile Genel Yetkili olduk ve  yetkili sendika sayımızı da  Diyanet-Sen, Toç-Bir-Sen, Bem-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Enerji Bir-Sen,Eğitim Bir-Sen ve Bayındır Memur-Sen  olarak 7 ‘ye çıkardık. İlçemiz de ise yaklaşık olarak 1200 üyemiz bulunmaktadır.
Kurumunuz çalışanlarının da  üye olabildiği Toç –Bir-Sen   Türkiye Genelinde 25 bin 587  üyesi ile  Hizmet kolunda yetkili sendikadır.dedi

BAHAR : Bizim sendikacılık anlayışımız çalışanların özlük,sosyal ve ekonomik haklarının kazanılması yanında milletimize hizmet  sendikacılığı da  yapıyoruz. Bizler kaldırım taşlarını söküp cam kırarak değil, sıkıntı ve isteklerimizi ilgililer ile konuşarak,yapılacak değişikliklere fikir ve projeler sunarak paydaş olmağa çalışıyoruz.Çalışanların Hak kabına yol açabilecek düzenlemelere gidilirse de  yargı yoluna başvuruyoruz.Bundan da sonuç alamazsak o zamanda  Alanlara inerek sesimizi duyuruyoruz..
Milletimize hizmet edenleri alkışlıyor ve destek oluyor.Millete rağmen yapılan yanlışların ve haksızlıkların da dimdik karşısında duruyoruz..

Akhisar Orman İşletme Müdürü Mustafa TEMEL .Bu nazik Ziyaretinizden dolayı Memur-Sen yönetim kuruluna   çok teşekkür ederim.Ülke kalkınmalarında Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin  büyük olduğunu düşünüyorum.Sendikalar ekonomik haklarını ararken Ülkemizin bütün vatandaşlarını düşünerek kırmadan dökmeden hakkını aramalı her zaman diyaloğ yoluna başvurmalıdırlar.dedi. ve Yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgi verdi.

BAHAR  ; Memur-Sen ve  Konfederasyonumuza bağlı Sendikalar olarak bizler İlçemiz,İlimiz ve Ülkemizin yararına olacak olan her türlü sosyal ve toplumsal hizmete gönüllü olarak katkı sağlamaya  hazırız.dedi.

----

-----






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız