KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Reklam

Metronom Radyo Haber A.Ş.’den Esnafa kazandıran haber…

Metronom Radyo Haber A.Ş.’den Esnafa kazandıran haber…

23 Eylül 2015 Saat: 14:37
Metronom Radyo Haber A.Ş.’den Esnafa kazandıran haber…
Metronom Radyo Haber A.Ş.’den Esnafa kazandıran haber…
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Metronom Radyo Haber A.Ş.’den Esnafa kazandıran haber…

Akhisar Metronom Haber Ajansı – Haber Merkezi

Öncelikle Yazıyı sonuna kadar okuyun ve kazanmaya başlayın. Akhisar’ın ilk özeli Radyo Metronom’dan Haber’den sonra Baskılı Hizmetler ve Promosyonda da hem kaliteli hemde hesaplı hizmet ile tanışın.

23 Yıldır sizlere kesintisiz yayın yapan Radyo Metronom, Reklama ihtiyacınız olduğu her anda yanınızda olmaya devam ediyor. Müşterilerinin ve Müşteri adaylarının daima en hesaplısına ve METRONOM güvencesi altında en kalitelisine sahip olmasını amaçlayan Metronom Radyo Haber A.Ş. ihtiyacınız olan Matbaa & Promosyon ürünlerinin temini konusunda da en hesaplı tercih olmak için yola çıktı. 2006 Yılından bu yana sanal ortamda hizmet veren Standart Bilişim’i bünyesine katarak bu alanda daha da büyüyen Metronom Radyo Haber A.Ş. ile artık kazanmaya başlayabilirsiniz.

Metronom Reklam verdiği hizmetler karşısında kazandırmayı vaat ediyor.

Radyo Reklamı, mağazanıza özel seslendirme, Kişisel seslendirme, Haber Sitesi (MetronomHaber.com) Reklamları, Web Tasarım Hizmeti, Sosyal Medya Danışmanlığı, Grafik Tasarım, Matbaa & Promosyon Hizmetleri gibi bir çok alanda verdiği hizmetlerin tamamında indirimli ve hesaplı fiyatlar sunarak, sizlerin kazanmasını sağlıyoruz.

Teklif Almak Bedava

Örneğin bir Kartvizite yada Broşüre ihtiyacınız var ve fiyat araştırması yapıyorsunuz. Bu konuda Metronom Reklam’dan teklif alabilirsiniz. Sadece teklif isterken mailinizde iletişim numarası belirtmeniz yeterli olacak ve yetkili personel sizinle iletişime geçecektir.

Radyo Metronom Müşterilerine özel indirim ve fırsatlarda var

Metronom Radyo Haber A.Ş. Radyo Reklamı veren müşterilerine özel teklifler ve indirimler hazırlıyor. Radyo Metronom’da reklamınız var yada reklam vermeyi düşünüyorsanız lütfen size özel teklifleri isteyin.

Sektöre Özel Çözümler için danışın

İş yerinizde yeni bir ürününüz var ve siz tanıtımını yapmak istiyorsunuz ancak maddi olarak bütçeniz kısıtlı ve bütçe ayıramıyorsunuz. Metronom Reklam tam da burada devreye girerek size ve işine özel çözümler üreterek ürününüzü en etkili şekilde pazarlamanızı sağlar. Hem maddi imkanlarınızı zorlamazsınız hem de fikir karmaşası yaşamazsınız.

Havuzdan Payınızı alın

İnternet ortamında onlarca örneğine rastlayabileceğiniz bir kazanç modelidir Tavsiye modeli. Burada ister iş yeri sahibi olun isterseniz çalışan olun, sıralı takip sistemi ile sıfır sermayeyle kazanç sağlayabilirsiniz. Bu konuda detaylı bilgi almak ve sisteme dahil olmak için ön görüşme yapılmalıdır. Görüşmeler ve sisteme kabul işlemleri, Salı ve Cumartesi günleri 17:00 – 20:00 saatleri arasında Radyo Metronom’da şahsen yapılmaktadır.

Sosyal Medyada Kurumsal Hesabınızı oluşturup, grafik tasarımlarınızı da biz yapıyoruz. Hem de ücret ödemiyorsunuz. Özel günlerde sosyal medya hesaplarınız da paylaşabileceğiniz paylaşımlar için tasarımlar Standart Bilişim tarafından yapılacak ve tarafınıza ücretsiz teslim edilecektir.

Bu kadar hesaplı ve uygun bir teklif hakkında hiç değilse bilgi almak isterseniz diye düşündük ve bizlere ulaşabileceğiniz telefon numaraları ve mail adreslerimizi aşağıda belirttik. Birlikte çalışmak dileğiyle.

Not: Bu Makaleyi Sosyal medyada paylaşıp, Mesaj yoluyla paylaştığınız içeriğin linkini gönderin tanışma hediyesi olan 1000 adet Kartvizit kazanma şansını yakalayın.

(Bu Bir Metronom Radyo Haber Yay. San. Tic. A.Ş. Reklam içeriğidir)

Metronom Reklam Evi:

 

Ofis: 0236 412 79 22

GSM: 0535 735 8990

Mail: metronomreklams@gmail.com

Web: www.metronomreklam.com

Adres: Paşa Mah. 10 Sk. No:27 Karman iş hanı K.4 – Akhisar/MANİSA


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız