KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

MHP Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatında kurban bayramının ikinci gününde ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi.

30 Haziran 2023 Saat: 09:36
MHP Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma
MHP Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

MHP Akhisar İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Akhisar Haberleri.com

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatında kurban bayramının ikinci gününde ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi.

MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, Akhisar Belediyesi MHP’li meclis üyesi Fikret Türk ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kurban Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, “Rabbim nice bayramlara sağlıklı sıhhatli memleketimizin ve devletimizin nezdinde bayramları bayram gibi bizlere rabbim yaşamayı nasip etsin. Dünyanın neresinde Müslüman milletler varsa Müslüman ve Türk milleti onların da bayramını kutluyoruz. Rabbim zulüm ve çile altında olanları tez zamanda özgürlüklerine kavuşturup bizim gibi güzel bayramları dolu dolu yaşamayı onlara da nasip eylesin.

Cumhur ittifakı olarak seçimlerden önce birlikteliğimizi inşallah turan ülküsüne kadar hep beraber yürüteceğiz, birlikteliğimiz de burada inşallah her geçen gün güçlenerek gücümüze güç katarak bunu devam edeceğiz. Biz tabanda bu birlikteliği sağlarsak tavanda zaten var, genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız  sayın Recep Tayyip Erdoğan bunu en güzel şekilde bütün dünyaya gösterdiler. Bizler de yılmadan yorulmadan çalışacağız, kimseye kaşın kara, gözün ela demeden birliktelik içerisinde kenetleneceğiz, Allah’ın izniyle yeryüzündeki Müslümanların halifesi olan bu ülke biz de sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sancağı altında kızıl elmaya kadar gideceğiz. Yer yüzündeki mazlum Müslümanların hakkını hukukunu biz koruyacağız” dedi.

Bu tip bayramların özellikle dargınları bir araya getirdiğine dikkat çeken AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, “bugünlerin bizlerin birlik ve beraberliğini daim etsin inşallah, bu duygu bağlarımızı daha da geliştirerek arttırsın inşallah. Ahmet başkanımızın da dediği gibi güzel bir birlikteliğimiz var, bu genelde parti başkanlarımızın liderlerimizin birlikteliği yerelde de bizlere sirayet etmiş durumdadır. Bizler de yerel de sevgi ve saygı çerçevesinde birlikteliğimiz devam etmektedir” dedi.

















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız