KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

MHP’DE Ahmet Namal güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Akhisar Olağan İlçe Kongresi, Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içinde bulunan belediye parkındaki sinema salonunda saat 12.00'de gerçekleştirildi.

16 Ağustos 2023 Saat: 20:10
MHP’DE Ahmet Namal güven tazeledi
MHP’DE Ahmet Namal güven tazeledi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

 MHP’DE Ahmet Namal güven tazeledi

Akhisar Haberleri COM

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Akhisar Olağan İlçe Kongresi, Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içinde bulunan belediye parkındaki sinema salonunda saat 12.00'de gerçekleştirildi. Kongreye MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Osman Çelik'in sunuculuğu yaptığı etkinlikle başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kongre faaliyetleri başladı.

Kongre sürecinde sunulan önerge doğrultusunda Divan Başkanlığına MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay seçildi. Divan Başkan yardımcılığı görevine ise MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ali Uçak getirildi. Kâtip Üyelik pozisyonuna MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner seçilirken, Divan üyelikleri için ise Av. Osman Oktay ve Fikret Türk tercih edildi.

MHP İl Başkan Yardımcısı Berkay Çelikkavak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını katılımcılara iletti.

Güven tazeleyen MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal ve yönetim kurulu üyeleri Ali Açıl, Arif Çivi, Ali Baştürk, Halil Kelleci, Halil Akdeniz, Haluk Ereceli, İlkay Sümbelli, Osman Çelik, Necdet Kıyak, Hüseyin Erdoğan, Cihan Lopoğlu, Recep Kabayel, İlker Kocacık, Osman Kazanlı, Esin Güngör, Tanju Tosun, Hasan Altındağ, Gökhan Karanfil'den oluştu.

MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, “Büyük Türk milleti, kıymetli Akhisarlılar, kongre divanının başkanı ve üyeleri, değerli üyelerimiz, fedakar ve cefakar ülküdaşlarımız, kıymetli misafirlerimiz, basınımızın değerli temsilcileri, milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe kongresine hoş geldiniz.

Sayın grup başkanvekilim, MYK üyemiz, İl başkanlarım, değerli misafirlerimiz, gönüldaşlarımız, Asenalar, Bozkurtlar. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

İlçe başkanlığı görevi genel merkezimizin takdirleri ile 2018 yılında tarafıma verildiğinden sonra ve 2020 yılında genel merkezimizin takdiri ve delegelerimizin teveccühleri ile tarafıma verildiğinde, Milliyetçi Hareket Partisi gibi köklü, ilkeli, dava sadakati her şeyden önce gelen şerefli ve geniş bir ailede yönetici olmanın onurunu yaşarken, attığım her adımda yüklendiğim görevin gereğini yerine getirmekteki mesuliyeti, yaşantımın temel ilkesi olmuştur.

Başbuğ Alpaslan Türkeş Bey'in izinden liderimiz Devlet Bahçeli'nin çizgisinden Turan ülkümüzden, davamızdan asla vazgeçmedim, buradayım, buradayız, burada olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'nde 46 yıllık siyasi hayatımda ne çizgimden, ne davamdan, ne de liderime sadakatten asla taviz vermedim.

Talip olduğumuz bu makam bize ait değildir. Bizim davamız hiçbir siyasi fikre benzemez. Bu makam, 5000 ülkü arkadaşımızın canını vererek bize emanet ettiği kutlu bir makamdır. Biz bu şuur ve bilinçle bu göreve talibiz. Bizim siyasi çizgimiz önce devletimizin, milletimizin ve bayrağımızın bekasıdır. Partimiz ve menfaatleri bu kutsal değerlerimizden sonra gelir.

Bu makamlara liyakatsiz, çıkarcı, güçlüye dalkavukluk, mazluma zalimlik yapanlara değil, adaleti, merhameti, hakikati gözetenlerin gelmesi genel şiarımız olmalıdır. Günün değil, hakikatin adamı olmaya çalışıyorum. Çünkü gün değişir, ama hakikat değişmez.

Partimiz küçük olsun, benim olsun değil. Büyük olsun, hepimizin olsun felsefesi ile görev yapmayı kendimize şiar edindik. Yıkıcılara, nifak sokuculara, fitnecilere ve bölücülere asla fırsat vermedik. Vermeyeceğiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, haklı olduğunda hakkını savunmayan, hem hakkını hem de şerefini kaybeder.

Biz hakkımızı da şerefimizi de kayıtsız şartsız savunmaya devam edeceğiz. Kıyısında seyrederek deniz geçilmez. Gerekirse yüzmeyi, boğulmayı göze alarak, taşın altına elimizi değil, gerekirse başımızı koyarak çalışacağız.

Siyasette iddian olacak, inancın olacak. Hükmetmek değil, hizmet etmek amacın olacak. Pes etmek için bir sürü mazeret bulabilirsin, ama başarmak için tek bir sebebin varsa ve azmedersen o başarıya ulaşırsın. Bizim mazeretimiz yok. Başarma hedefimiz var. Bizim devletimize, milletimize olan borcumuzu ödeme idealimiz var.

Son sözlerim olarak Başbuğ'umuza ve şehitlerimize söz veriyorum. Yolumuz çetin ve tuzaklarla doludur. Vatan için, millet için, bayrak için bıkmadan, yorulmadan, usanmadan, umutsuzluğa kapılmadan sabırla, gücümüzün son zerresine kadar hak bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner yaptığı konuşmada, “Çok Kıymetli MHP Üyeleri, Değerli İl Başkanımız, Saygıdeğer Divan Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ak Parti İlçe Başkanımız, Yeni Refah Partisi İlçe Başkanları, Sevgili Demir Parmaklıkları Arkadaşlarım, Vefakar ve Cefakar Büyüklerim, Kıymetli Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Siyasi Parti Başkanları, Kıymetli Meslek Odaları Başkanları, Değerli Muhtarlarımız, Sevgili Hanımefendiler ve Beyefendiler, Değerli Delegeler, Sevgili Basın Mensupları, Aziz Ülküdaşlarım, Saygıdeğer Katılımcılar,

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Manisa İl Başkanlığı adına hepinizi en içten duygularımla selamlıyor ve saygıyla karşılıyorum. Akhisar ilçemizin önemli bir kongre gününde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ruhi Kılıç Kağan'dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na kadar, ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye canlarını feda eden tüm ülkücü şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların manevi huzurunda bir aradayız ve bu vatan için ne kadar fedakarlık yaptıklarını unutmamalıyız. Ruhları şad olsun.

Değerli MHP İlçe Başkanımız ve ilçe yönetimi olarak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız ve liderimiz, Sayın Devlet Bahçeli'nin direktifleri doğrultusunda 2024'e doğru ilerlerken, Anadolu'nun dört bir yanına yayılan temaslarımızı sürdürmekten gurur duyuyoruz. Partimizin istikrarı ve hizmet odaklı anlayışıyla uyumlu yönetimlerle umutlu bir geleceğe doğru yürümeye devam edeceğiz. Merkezi yönetimle uyum içerisinde, istikrarımızı koruyarak, umudu daha da büyüteceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız ve Allah'ın izniyle ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.

Cumhurun 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta elde ettiği demokrasi zaferini, yerel seçimlerde de taçlandırma zamanı gelmiştir. Bu seçimler ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir. Bildiğiniz gibi, 9 Ağustos 2023 tarihinden itibaren ilçe kongreleri başlamış ve kongrelerle ilerleyerek büyük kongremize ulaşacağız. Kongrelerimizdeki birlik ve beraberlik ruhu, düşmanlarımıza korku salacak ve ülkemizin birliğini pekiştirecektir. Partimizin tarihindeki mücadele geleneğine güç katacaktır.

Milliyetçi Ülkü Hareketi'nin temsilcileri olarak, Manisa'nın tüm ilçeleri olarak, ağır sorumluluklarımızın bilinciyle, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçimlerine odaklanıyoruz. Cumhur ittifakı ruhuyla, Milliyetçi Hareket Partisi'nin şuuru ve kararlılığıyla, mevcut belediyelerimizi koruyarak yeni zaferlere yürüyeceğiz. Hiçbir oyun, fitne veya fesat bizi yolumuzdan alıkoyamayacak. Türk milletinin yükselmesi ve hak ettiği seviyelere ulaşması için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Değerli ülküdaşlarım, inanıyoruz ki Milliyetçi Ülkü Hareketi, Türk milletinin köklü tarihinden aldığı güçle, sorumluluklarını bilinciyle hareket ederek, Manisa'daki tüm temsilcileriyle birlikte, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde cumhur ittifakı anlayışıyla, ülkemizi daha aydınlık ve güçlü yarınlara taşıyacaktır. Bizlere düşen görev, bu kutlu yolda birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemek ve milletimize hizmet etmektir.

Hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya, ülkemizi daha yükseklere taşımaya devam edeceğiz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum. Teşekkür ederim” dedi.

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Sevgili MHP Üyeleri,bugün bir araya gelmenin coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. 2024'e doğru yürürken, Anadolu'nun dört bir yanına uzanan temaslarımızla Türkiye'nin geleceğini inşa etmek üzere buradayız. Değerli arkadaşlar, biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak güçlü bir yasama organı, kararlı bir yürütme, uyumlu bir delege yapısı, Türkiye'nin yüzyılına yakışır bir yeni dönem, üretken bir belediye anlayışını temsil ediyoruz. Bu kavramlar, bizim üzerimizde taşıdığımız ve parti politikalarımızı ifade eden özdeğerlerimizdir.

54 yıllık siyasi tarihimiz boyunca ilke ve sorumluluklarımıza sıkı sıkıya bağlı kalarak, her türlü kumpasa, komploya ve algı operasyonuna karşı dik duruşumuzu sürdürdük. Millet düşmanlarına, devlet düşmanlarına, vatan ve bayrak düşmanlarına, İslam düşmanlarına karşı ise kararlı ve tavizsiz bir mücadele vermenin adıdır Milliyetçi Hareket Partisi. Bu süre zarfında, Türk siyasetini defalarca soğutarak ortaya koyduğumuz politikalarımızda da bütünlük, tutarlılık ve süreklilik arz etmekten gurur duyuyoruz.

Biz, 85 milyonun her bir bireyini, ötekileştirmeden, ayrım yapmadan, aynı milletin değerleri olarak kabul ediyoruz ve kucaklıyoruz. Millet merkezli siyasetimizle, birleştirici milliyetçiliğimizle Türk milletinin birliğini ve beraberliğini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Demokrasi ile milliyetçiliği birbirinden ayrılmaz ikiz kardeşler olarak görüyoruz. İkisi de birbirini desteklemeli, biri olmadan diğeri eksik kalır. Türk milleti olarak demokratik siyasetin gemisinin amiral gemisi olan Milliyetçi Hareket Partisi, 120'den fazla siyasi parti arasında kendine özgü bir yer edinmiştir. Ancak sadece birkaçı milletimizin şerefli temsiliyetiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girmeye hak kazanmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi, belirgin özellikleriyle her zaman farkını ortaya koymuştur. Bu ilke ve sorumluluklar içerisinde, kısır çekişmelerden uzak durarak, ülkemizi ve milletimizi merkeze alan siyaseti benimsemekteyiz” dedi.

 



































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız