KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

MHP’de Türkay Girgin Aday Adaylığını Açıkladı

MHP’de Türkay Girgin Aday Adaylığını Açıkladı

21 Haziran 2013 Saat: 20:23
MHP’de Türkay Girgin Aday Adaylığını Açıkladı
MHP’de Türkay Girgin Aday Adaylığını Açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi olan Türkay Girgin, yapılacak yerel seçimlerde Akhisar Belediyesi başkan Aday Adaylığını MHP ilçe Lokali önünde kalabalık bir partili topluluğu içinde açıkladı. Basın açıklamasının sonunda Zeytinliova Beldesinden CHP’den, MHP’ye geçen Süleyman Yürekli ve AK Parti Gençlik Kollarında görev yapmış Seyfettin Mezineliler’e MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar Rozet taktı.

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar’ın hoş geldin konuşmasından sonra MHP Parti Lokali önünde basın açıklaması yapan Türkay Girgin şunları söyledi. Türkay Girgin;” 1970 yılında Akhisar’da doğdum, ilk ve orta öğrenimi Akhisar’da tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi ‘de yüksek öğrenimimi yaptım. Eğitin hayatımı tamamladıktan sonra ticaret hayatına atıldım. Ticaretin değişik kollarında faaliyet gösterdim. Halen Oto Türkay’ın sahibiyim. 2002 yılında Şefika hanımla evlendim. 9 yaşında bir kızım 1 yaşında bir oğlum var. Ben geride bıraktığım hayatıma baktığımda hep yeniliklerle bu zamana geldiğimi gördüm. Yaşadığım ortamı güzelleştirmek için hep en iyisini yapmaya talip oldum.
Güzel Akhisar’ımızın Güzel İnsanlarının da hizmetin en iyisine layık olduğunun bilincindeyim. Artık Akhisar’ımız Büyük Köy olmaktan kurtarılmalıdır. Mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisinin Hizmet anlayışı a Halka hizmet hakka hizmettir. Halka hizmetin bir ibadet olduğu bilinci ile Akhisar’ımızı gerçek anlamda marka kent yapacağız.
Kışın tamiri yapılmayan çukurlardan ıslanan bir tek insanımız olmamalıdır. Tekrar
seçilememe korkusuyla altyapıya yatırım yapmaktan çekinilmemelidir. Bütün hizmetler
Akhisar’ın her köşesine eşit bir şekilde hakkaniyetle dağıtılmalıdır. Sizin içinizden sizin gibi
Akhisar’ın sorunlarını bilen biri olarak karşınızdayım. Seçildiğimde Tüm Akhisar’ımızın
Belediye Başkanı olacağıma söz veriyorum.  Şu anda içinde bulunduğumuz konjonktürde Vatana, Bayrağa, Ezana, Türklüğe ve Atatürk‘e sahip çıkmamız gerektiğinin bilinci ve teşkilatımın bana vermiş olduğu destek doğrultusunda Akhisar Belediye başkanlığına aday oldum. Ben ve partim buna hazırız. Sizde hazırsanız hep beraber el ele verip iyiye, en iyiye Akhisar’ımızı taşıyalım ne mutlu Türküm diyene diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Belediye başkan aday adayı basına açıklaması toplantısına Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar, yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Gencer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halil Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kadın Kolları İlçe Başkanı Nemciye Ulus ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve partili üyeler katıldı.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız