KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

MHP İlçe Teşkilatı 2 Aylık Seçim Sürücini Değerlendirdi

MHP İlçe Teşkilatı 2 Aylık Seçim Sürücini Değerlendirdi

23 Şubat 2014 Saat: 18:18
MHP İlçe Teşkilatı 2 Aylık Seçim Sürücini Değerlendirdi
MHP İlçe Teşkilatı 2 Aylık Seçim Sürücini Değerlendirdi
DAYIOĞLU KASABI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar ilçe Teşkilatı 2 aylık görev içersinde çalışmalarını içeren basın açıklaması yaptı. Belediye Başkan Adayı Mansur Onay'ın Sevgi Yolu üzerinde bulunan seçim bürosunda yaptığı basın açıklamasını MHP İlçe yönetim kurulu üyesi Ayhan Altınok okudu.

Açıklamanın ardından MHP Başkan Yardımcısı Emin Akarsu, yapılan 2 aylık çalışma süreci için İlçe başkanı İbrahim Uğurlu, Yönetim Kurulu üyelerine, Kadın Kolları başkanı Nurhan Üçerler ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettikten sonra ilçe Başkanı İbrahim Uğurlu'ya çiçek verdi. Kadın Kolları Başkanı Nurhan Üçerler'de Başkan Uğurlu'ya çiçek vererek çalışmalarını kutladı. daha sonra MHP Kadın Kolları Başkanı Nurhan Üçerler, partiye katılan kadın üyelere rozet taktı.

MHP İlçe yönetim kurulu üyesi Ayhan Altınok'un okuduğu basın açıklamasının tam metni;

Değerli Basın Mensupları

Hepimizin bildiği gibi 09 Aralık 2013 tarihinde göreve geldik. Hemen akabinde Belediye Başkan adayımız Sayın Mansur Onay ile 12 aralık 2013 tarihinden itibaren seçim çalışmalarımıza başladık. Bu süre içerisinde Akhisar’ın 86 köy ve 9 beldesinin tamamı gezilerek tüm halkımıza ulaşılmıştır.Seçim çalışmalarımızın birinci bölümü Belediye Meclis üyelerinin tespit edilmesi ile 19 şubat 2014 tarihinde tamamlanmış bulunmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı olarak bugün burada seçim sürecini değerlendirme amacı ile toplandık. Teşkilatımız tarafından yapılan çalışma sonucunda seçim çalışmalarının ikinci bölümünde görev alacak komisyonlar tespit edilmiş, araçlarımız hazırlanmış, broşürlerimiz basılmış, seçim irtibat bürolarımız tespit edilerek hazırlık aşaması tamamlanmış olup 25 şubat 2014 tarihinden itibaren tüm teşkilatımız, kadın kollarımız, davamıza gönül vermiş tüm partililerimiz ve adaylarımız ile birlikte 2. etap çalışmalarımıza başlayacağız. Şu ana kadar sizlerinde gördüğü ve takip ettiği gibi bundan sonraki süreçte de siyasi üslubumuzu bozmadan özellikle de halkımızı rahatsız edecek davranışlardan kaçınarak, gürültü kirliliğine sebep olmayacağımızı, şehrimizin kimliğine zarar verici süsleme çalışmalarında bulunmayacağımızı, seçim irtibat bürolarımızın haricinde temiz bir Akhisar için bayrak, flama, poster çalışması yapmayacağımızı bildirir, tüm siyasi partileri de buna uymaya davet ederiz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız