KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

MHP İlçe Teşkilatından 18 Mart Şehitleri Anma Günü Basın Açıklaması!

MHP İlçe Teşkilatından 18 Mart Şehitleri Anma Günü Basın Açıklaması!

19 Mart 2012 Saat: 11:38
MHP İlçe Teşkilatından 18 Mart Şehitleri Anma Günü Basın Açıklaması!
MHP İlçe Teşkilatından 18 Mart Şehitleri Anma Günü Basın Açıklaması!
DAYIOĞLU KASABI


 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar,18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü ile ilgili saat 19.00’da Parti Lokalinde basına açıklaması yaptı.


MHP İlçe Başkanı Ali çavdar, yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları başkanı Selma Kırbaşlı ve yönetim kurulu üyeleri ve partili üyelerin katıldığı basın açıklamasını İlçe başkanı Ali Çavdar okudu.


Ali Çavdar okuduğu basın açıklamasının tam metni;

Değerli Basın Mensupları ve Türk olmaktan gurur duyanlar,Hepiniz hoş geldiniz, sizlere sevgi ve saygılarım sunarım.


BIJ VATAN BU BAYRAK BİZİM
Öncelikle Afganistan da Kutsal görevlerin yaparken Şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan(CC) rahmet dilerim. Milletimizin başı sağ olsun, Ailelerine Allah(CC) sabırlar versin, Önlerinde saygı ile eğiliyorum.
Bu gün şanlı tarihimizin en anlamlı günlerinden olan 18 mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma gününün 97.yılını idrak etmekteyiz. Onlara Allahtan rahmet diliyoruz.saygı ile aziz hatıralarını önünde eğiliyoruz.
1915-1916 yılları arasında Gelibolu Yarım adasında Osmanlı devleti ile iti laf devletleri arasında yapılan dünyada emsali görülmemiş deniz ve kara muharebeleridir ,Çanakkale savaşları, İtilaf devletleri o zamanki Başkent İstanbul’u alarak boğazların kontrolünü ele 2eçirmek,Rusya ile tarımsal ve askeri güç yolunu güvenli biçimde açmak yeni sömürgeler yaratmak amacıyla Çanakkale Boğazına girmişlerdi.
0 zaman Osmanlı İmparatorluğu Tarihin en geniş sınırlarına sahip olmuş , her çeşit milleti ve inanışı içinde barındırmış saltanat 20.yüzyılın başından itibaren kan kaybetmeye başlamış, Iç çekış1rıeı ve mücadeleler sonunda eski gücünden çok şeyler kaybetmişti. Artık Osmanlı devletinin Ölümü bekleniyordu. Rusya’nın,İngiltere’nin,Fransa’nın hatta İtalyan ‘ların hile iştahlarını kabartmıştı. Onlar Anadolu’nun Kendi aralarında Paylaşmasını yapıyorlardı, Zafer Türküleri ile Vahşi yüzlerini gösteriyorlardı.


Ancak Yüce Türk Milleti buna rıza gösteremezdi
Nitekim Çanakkale Savaşları Demir ve Çeliğin “Türk Milletinin İman ve
inancını Vatan ve Bayrak Sevgisini öldüreceğini “Tüm Dünya ya Anafartalar’da, Conkbayrı’nda Arı burnun da Kocaçimen de Tüm dünya ya haykırmış


ÇANALKALE GEÇİLMEZ DEMİŞTIR!
Bu savaşlar Büyük  Önder Atatürk’e Türk Askerinin gücünün yedi düvele karsı tekrardan doğuşu ve Türkiye Cumhuriyetinin İlelebet baki kalacağının müjdecisi olmuştur. Çanakkale’de feda edilen bir nesiI, Türk istiklalinin ve Cumhuriyetinin harcına karışmıştır. Türkiye Cumhuriyetinin gerçek kurucusunun yüce Türk Milleti olduğunu  bir kez daha hafızalara kazınmıştır
Aradan 97 yı1 geçmiş olmasına rağmen Batı denilen Emperyal güçler hala o yaptıkları hesaplardan vazgeçmemişler yanlız metot ve strateji değiştirmişlerdir.
Artık hesapları içten vurmaktır bunun için devletin dahilinde bulunan iktidar güçlerini
kendi emelleri için her turlu şartta kullanmaktadırlar
Bu gün Ordusunu suç örgütü yapan, askerini hain ilan eden memleketi bilmem kaç etnik kimliğe bölen memleketin şehit kanıyla sulanmış topraklarını ve değerlerini her şartta‘satan Ay yıldızlı bayrağın yanına başka paçavralar koyan,Topraktan Çıkan Kemiklerden medet uman,Her türlü dili kabul eden Misak-ı Milli’nin değerini bilmeyen, Yüce dinimizi sıyası çıkarlar için çekinmeden kullanan,gaflet ve delalet içinde olanlarla birlikte hareket ederek Sevr hayallerini geçekleştirmek istemektedirler
İşte Memleket bu halde iken,
Sırtında Milletin Onuru zaman ve mekanın tükendiği yerde, yine Bu Devletin Her şeyi olanı
Mil1iyetçi Hareket Partisinin  inançlı, fedakar kadrolan buna dur demeyi bilecek ‘e bır destan daha yaratacaktır.
Mil1iyetçi Hareket Partisi Yüce Türk Yurdu, Türkiye Cumhuriyetinin tek devlet, tek bayrak ve tek dil olarak yaşayacaktır. Bunun içinde Çanakkale ruhuyla mücadele edecektir. Çünkü biz, Önce vatan Diyoruz. Ne Mutlu Türk’üm Diyene

-----

-----










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız