KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

MHP Manisa Milletvekili Adayı Mansur Onay Atatürk Mahallesi Meydanında Halka Seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına devam ederken dün akşam Atatürk Mahallesi meydanında Manisa 5. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Onay ile halka seslendi.

6 Haziran 2011 Saat: 14:09
MHP Manisa Milletvekili Adayı Mansur Onay Atatürk Mahallesi Meydanında Halka Seslendi
MHP Manisa Milletvekili Adayı Mansur Onay Atatürk Mahallesi Meydanında Halka Seslendi
DAYIOĞLU KASABI

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına devam ederken dün akşam Atatürk Mahallesi meydanında Manisa 5. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Onay ile halka seslendi.

Atatürk Mahallesi meydanında yapılan mitinge Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar, Manisa 9. Sıra Milletvekili Adayı Nurhan Selçuk, Ülkü Ocakları Başkanı İskender Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok partili katıldı.

Meydanda toplanan halka seslenen Manisa 5. Sıra Milletvekili Mansur Onay; “Bugün Tahir Ün Caddesindeki olan bankaların yüzde 55’i yabancıların kontrolüne geçti. Şuanda sadece devlet bankası olarak Ziraat Bankası ve Vakıflar Bankası kaldı. En son yine Halk Bankasını yine peşkeş çekmek için satışa çıkarıldı. Bugün Akbank senin değil, Garanti Bankası senin değil, Yapı Kredi senin değil, HSBC senin değil, Deniz Bank senin değil, hızını alamadılar en son Fortis Bank’ı Yunan kilisesine peşkeş çektiler. İşte gaflet dönemi dediğimiz 4 buçuk yıllık dönem Sayın Başbakanın kendi deyimiyle çıraklık dönemi böyle geçti. Sayın başbakanı ya Ankara’daki yada İstanbul’daki havalimanlarında görüyorsunuz yukarıdan inmedi, çünkü Türkiye’yi pazarlamakla meşguldü. 365 günün 270 gününü yurt dışında çıkardı. Resmi rakamlara göre 5 buçuk trilyon lira harcadı, işte 4 buçuk yıl böyle geçti. 

Geldik 2007 seçimlerine yine yüce Türk milletinin huzuruna geldi, ben mağdurum mazlumum, bana acıyın, dindar Cumhurbaşkanı seçmek istiyorum ama bana seçtirmiyorlar, hanımının başı örtülü bir Cumhurbaşkanı seçmek istiyorum ama bana seçtirmiyorlar, Türk milleti hep mağdurdan mazlumdan yana olmuştur, peki dedi Türk Milleti al sana yüzde 47 oy tek başına iktidar çıktılar. Kendi deyimiyle kalfalık dönemim dediği, benim deyimimle delalet dönemini 4 yıl boyunca bu ülkenin bin yıldır kardeşçe yaşayan insanları, bölüp parçalamak için açılım adı altında bir sürü senaryolar yaptı.

Türkiye 36 tane etnik kökenden meydana gelmiştir dedi, ben bir üniversite hocası olarak sayıyorum sayıyorum, 8’den yukarıya çıkamıyorum. 36’yı nerden bulduysa Sayın Başbakan bilmiyorum, duramadı sanki kendisine soruyorlarmış gibi meydanlardan benim hanımım Siirtli, bilmem ne etnik kökeninden, ben Rize’liyim bilmem ne etnik kökeninden, olabilir sana soran mı var etnik kökenin ne diye, ben sana soruyorum Atatürk meydanından o halde senin oğlun Necmeddin Bilal Erdoğan’ın etnik kökeni ne o zaman, sen hanımını Arap kökenli, kendini Gürcü kökenli kabul edebilirsin, oğlunu ne kökenli kabul edeceksin. Bugün bu ülkede 4 milyon Türk evladı 4 milyon Kürt kızıyla evlenmiş, onlardan doğan çocuklara ne diyeceğiz.

Sen dünya siyasetinin dansözü olmuş olan Barzaniye kardeşim dersen, dünya siyasetinin fahişesi olmuş Talabaniye dostum dersen Türkiye’yi bu hale getirirsin. En son ne yaptın, Habur kapısından 34 tane teröristi getirdin pişmanlık yasasından faydalandırdın. Savcı soruyor eli kanlı teröriste Kandil dağındaki terör kıyafetini dahi çıkarmamış, savcı soruyor pişman mısın seni pişmanlık yasasından serbest bırakacağım. Terörist hayır diyor boyun dahi eğmeden, bizim önderimiz liderimiz dediği İmralı’daki bebek katilinin caninin talimatıyla biz buraya geldik diyor. Savcı hala ısrarla yok yok siz pişmanlık yasasından faydalanmak istiyorsunuz diyor. Gelen teröristler rencide olmasın, gönlü kırılmasın diye o çadır mahkemesinde Atatürk posteriyle, ay yıldızlı bayrağımızı asmıyorlar, indiriyorlar. Yetinmiyorlar sirk maymunu gibi 34 tane teröristi otobüsün üstüne diziyorlar şehir şehir gezdirdiler. İşte 4 senelik delalet dönemi de böyle geçti.

Şimdi Türk milletine vaat edecek bir şeyi kalmayan Sayın Başbakan, daha ileri demokrasi özgürlükçü bir anayasa diye milleti oyalıyor, ustalık döneminde bana bir 4 sene daha verin diyor. Gaflet dönemini yaşadık, delalet dönemini yaşadık, korkarım ki yeni bir anayasa ile ihanet dönemini yaşayacağız. Bizim anayasamızın ilk 3 maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi dahi teklif edilemez. Türkiye Cumhuriyet Devleti Demokratik sosyal bir hukuk devletidir. Dili Türkçe, bayrağı rengini şehit kanından almış ay yıldızlı al bayrağı, başkenti Ankara, marşı İstiklal Marşı, şimdi sayın başbakan söylemeye cesaret edemediği bu 3 madde değiştirilmek isteniyor. Şehzadeler şehri Manisa’dan Padişahlar şehri Sayın Arınç diyor ki canım ne olacak anayasanın ilk 3 maddesini değiştiriversek, ne olacak biliyor musunuz, Türkçe’nin yanında Kürtçe resmi dil olacak, başkent Ankara’nın yanında Diyarbakır’da başkent olacak, Ankara’daki başbakanın yanında Diyarbakır’da da bir eş başkan olacak, ay yıldızlı al bayrağımızın yanında paçavradan yapılmış sarı, yeşil ve kırmızı renklerden olan paçavralar olacak. Türkiye bölünmek isteniyor, AKP’nin 8 buçuk yıllık iktidarlığı döneminde Kandil dağında teröristlere, Kuzey Irak’ta peşmerge liderlerine teslim olmuştur. Ama şu unutulmasın ki Milliyetçi Hareketin şu güzel insanları Atatürk mahallesinin yiğit evlatları, bu bozkurtlar, analar, bacılar, bu ak saçlılar olduğu sürece bu memlekette ezan susmayan bu vatan bölünmeyecektir” dedi.

 





















































 

HABER&REKLAMLARINIZ İÇİN(0 236 414 91 36 - 0535 735 89 90)
HABER : EMRAH DÜZTAŞ

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız