KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

MHP’nin Akhisar’da 3 Katlı Seçim Bürosu Açıldı

MHP’nin Akhisar’da 3 Katlı Seçim Bürosu Açıldı

25 Ocak 2014 Saat: 14:13
MHP’nin Akhisar’da 3 Katlı Seçim Bürosu Açıldı
MHP’nin Akhisar’da 3 Katlı Seçim Bürosu Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Eski Anap İlçe Başkanı Ve Belediye Başkan Adayı Sedat Tetiker’de MHP’ye Katıldı3 gün önce MHP parti lokalinde yapılan  partiye yeni katılanlar için yapılan gövde gösterisinden sonra, 3 katlı  Seçim Bürosunun açılışın da 2. Gövde gösterisi yapıldı.

Manisa Şehzadeler Mehteran takımının da katıldığı seçim bürosunun açılışında Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Belediye Başkanı ve Büyükşehir Başkan Adayı Cengiz Ergün ve çok sayıda partili ve Akhisarlılar da katıldı. Seçim Bürosunun açılışında Eski ANAP İlçe başkanlarından ve Belediye Başkan adayı Yeminli Mali Müşavir Sedat Tetiker ve bazı yeni katılan partililere rozetleri takıldı.

Vali Muzaffer Ecemiş Sevgi yolu üzerinde, tarihi Tepe Mezarı karşısında bulunan MHP’nin seçim Bürosun açılış töreninde gün boyu lokma döküldü. Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve İl yönetimi ve Manisa’dan gelen davetliler Şehzadeler Mehteran  takımının  gösterileri ile karşılandı Lokmacıların başına geçen  Akçay, Ergün ve Akhisar Başkan adayı Mansur Onay  konuklara lokma servisi yaptılar. Dualar yapıldıktan sonra Seçim Bürosunu açılış kurdelesi alkışlar arasında kesildi.

Seçim Bürosunun gezilmesinden sonra törene katılanlara Akhisar Belediye Başkan adayı Mansur Onay yaptığı konuşmada, “Her geçen saat partimize teveccüh artıyor. Aramıza eski ANAP ilçe başkanlığı yapmış, belediye başkan adayı olmuş Yeminli Mali Müşavir Sedat Tetiker’de katıldı. Seçkin, saygın Akhisarlılar partimize katılmaları bizlere büyük güç veriyor. Bu coşkulu törenime katıldığınız için herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.” Dedi. Sedat Tetiker’in 3 hilalli MHP Roketini Milletvekili Erkan Akçay ve Cengiz Ergün birlikte alkışlar arasında taktı.

  

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız