KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi; Çözüm Sürecine Balta Vurmak İstiyorlarlar

Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi; Çözüm Sürecine Balta Vurmak İstiyorlarlar

11 Mayıs 2013 Saat: 19:11
Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi; Çözüm Sürecine Balta Vurmak İstiyorlarlar
Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi; Çözüm Sürecine Balta Vurmak İstiyorlarlar
DAYIOĞLU KASABI

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, çözüm süreci önünde hazımsızlar Reyhanlı’da boy göstermiştir diyerek hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Türk milletinin çözüm sürecine inandığına işaret eden Tanrıverdi, teröre harcanan 350 milyar doların artık ülkenin gelişimi için harcanacağına dikkat çekti.

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Akhisar teşkilatından Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından hizmetlerinde büyük artış yaşayacağına dikkat çeken Tanrıverdi; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başbakanımızın, belediye3 başkanlık döneminden itibaren Avrupa’da örnek şehir haline gelmiştir. O hizmetlerin sonucunda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Dünya Belediyeler Birliği başkanı seçilmiştir. Aynı şekilde Manisa’mızın ilçeleri, özellikle bizde olmayan ilçeleri çağdaş medeniyet hizmetlerini alabilmiş değildir, merkez alabilmiş değildir. Bugün İstanbul’da Ankara’da, Bursa’da, Konya’da, Kayseri’de belediyecilik olarak verdiğimiz hizmetler ortadadır. Bildiğiniz gibi ben de 5 yıldır Genel Başkan Yardımcılığını yaptım, yerel yönetimler başkanlığını yaptım partimizde. Şuan ki kanunların değişmesi içerisinde gayreti olan birisiyimdir. Bu noktada bu açıdan belediyelerimizin neler yaptığını, ne yapması gerektiğini çok yakından 5 yıl takip eden birisiyim, Başbakanımızın bu alandaki tek yetkili ismi olarak. Şimdi bu anlamda değerli arkadaşlar inşallah Manisa’mızda Türkiye’deki Büyükşehir Belediyelerimizin vermiş olduğu hizmetlerin daha da iyisini alacak şekilde olacaktır ve bu hizmetlere kavuşacaktır. Manisa beklediği hizmetleri aldığı zaman beklediğimiz değişikliği de gerçekleştirmiş olacaktır.

ÇÖZÜM SÜRECİNE MİLLETİMİZ İNANMIŞTIR

Birlik, kardeşlik projesi adı altında başlattığımız projenin son ayağıdır çözüm süreci. Terörün artık sona erdirilmesi için atılan önemli bir adımdır. Teröristlerin ülkeyi terk etmesi meselesi vardır. Bu anlamda bildiğiniz gibi 8 Mayıs’tan itibaren teröristler artık ülkemizi terk ediyorlar ve çoğu terk etti. Bu süreç başarıyla uygulandığında sona erdiğinde artık ülkemiz ileri demokrasiye sahip olacak, ekonomik ve sosyal yönden daha da gelişecek, çağdaş bir ülke olacak, 2023 hedefine daha kısa sürede ulaşmış olacağız. Terör için harcadığımız 350 milyar dolar civarındaki para artık harcanmayacak, canlar yakılmayacak, gözyaşları akmayacak, kanlar akmayacak ve gencecik o civan gibi şehitlerimiz kaybolmayacak. Böylesi önemli bir sonuç var, hem bölgedeki barışı hem ülkede barışı huzuru sağlamış olacağız. Bu süreç vatandaşımız, milletimiz tarafından tasvip edilen bir süreçtir, çünkü terörden yakınan hiçkimse yoktur. Terör sonucu şehit olan kim olursa olsun, onun arkasından göz yaşı akıtmayan vicdanı sızlamayan bir tane vatandaşımız yoktur. Dolaysıyla bir an önce sona ermesini istiyoruz. Ama kimi ideolojik gruplar, kimi siyasi çıkarlarını düşünen siyasiler, bunun terörden kandan, gözyaşından menfaat bekleyen kimileri bunun sona ermesini istemiyor. Bu kıskançlıkları dolayısıyla, hazımsızlıkları dolayısıyla bunu baltalamaya çalışıyorlar.

REYHANLI’DA HOŞUMUZA GİTMEYEN GİTMEYEN BİR OLAY OLMUŞTUR

Doğrusu 4 aydır şehidin gelmemesi hepimizin yüzünü güldürmüştür ve Türkiye’nin nereye yönlendiğini net bir şekilde ortaya koymuştur. Ama bugün Hatay ili Reyhanlı ilçesinde doğrusu hoşumuza gitmeyen bir olay ile karşılaştık. Ben bu vesile ile hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine başsağlığı diliyorum ve bu terör hareketinin çözüm sürecini baltalamaya, dinamitlemeye yönelik olduğu yönünde izlenimlerin olduğunu şahsen görüyorum. İnşallah böyle çıkmaz, ama ne yaparlarsa yapsınlar, ne derlerse desinler bu tür ön kesme metodları veya çabaları kesinlikle terörün Türkiye’de sonlanmasına engel olamayacaktır. Çünkü milletimiz çözüm sürecine inanmıştır. İnşallah bu olay bir defaya mahsus olmuş ve bitmiş olay olarak kalacaktır, kalmalıdır ve ondan sonra Türkiye’nin önü daha da açılmalıdır. Bu hazımsızlara karşı bizler de tedbirli olmalıyız, bu hazımsızlara karşı bizler de çözüm sürecinin içeriğini anlamını hemşerilerimize anlatmalıyız, kırsal alanlarımıza anlatmalıyız ve çözüm süreci inşallah terörü çözer  Türkiye bütün kambur olmuş sorunlarından kurtulur. Büyük bir sıçrama ile hiç kimsenin yetişemeyeceği bir noktaya hak ettiği yere dünyada gelir, dünya barışına katkı sağlayan bir ülke olur” dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız