KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Milletvekili Özer; Başhekim Erol Karacayı Ziyaret Etti

Milletvekili Özer; Başhekim Erol Karacayı Ziyaret Etti

10 Ağustos 2012 Saat: 19:17
Milletvekili Özer; Başhekim Erol Karacayı Ziyaret Etti
Milletvekili Özer; Başhekim Erol Karacayı Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa milletvekili Özgür ilçe başkanı Vehbi Bakırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar Devlet Hastanesi Mustafa Kirazoğlu Sağlık Kompleksi Başhekimi Opr. Dr. Erol Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Ek Bina hakkında bilgi veren Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Karaca Akhisar Devlet  Hastanemizin ek binasında yüzde 90 oranında inşaatımız tamamlandı. 2012 yılının sonların hastanenin tamamlanabileceğini belirten Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Karaca yaptığı açıklamada “Akhisar Devlet Hastanesi ek hizmet binası uzun süre çeşitli aksaklıklar nedeniyle gecikti ve yapılamadı. Artık belirli bir mesafeye geldik, daha önce sivil toplum kuruluşlarının desteği ile başladı, belli bir noktaya geldikten sonra devam edilemedi. Onların tekrardan ihale edilmesi ve yapılması ciddi ölçüde zaman kaybettirdi. Ancak bu yıl hızla yapılan ihale ile inşaat hızla devam ediyor. İnşaat bu yılsonu itibari ile bitirilmesi öngörülüyor, ancak acil kısmındaki bazı gecikmelerden dolayı bir veya iki aylık bir sarkmaya neden olabileceğini düşünüyoruz. Biz tabiî ki bir an önce bitirilerek Akhisar halkının hizmetine girmesini istiyoruz. Çünkü mevcut binalarımız yeterli gelmiyor. Bu hastanemiz tamamlanıp girdiğinde tüm ihtiyaçlarımızı karşılar hale gelecektir. dedi.

Yeni binanın yerleşim krokisi üzerinde incelemelerde bulunan CHP Manisa Milletvekili Özer, ek bina inşaatının tamamlanması ardından ilçedeki hastane yatak sayısının 300'e ulaşacağını kaydetti. Akhisar Devlet  Hastanemizin ek binasında incelemelerde bulunduk. Karşılıklı olarak planlamalarla ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunacağız. Dedi.



















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız