KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Milli İrade Platformu, 12 Şehit Askerler İçin Basın Açıklaması Yaptı

Akhisar Milli İrade Platformu, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen 12 Asker için Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde saat 13.30’da basın açıklaması yaptı.

27 Aralık 2023 Saat: 16:03
Milli İrade Platformu, 12 Şehit Askerler İçin Basın Açıklaması Yaptı
Milli İrade Platformu, 12 Şehit Askerler İçin Basın Açıklaması Yaptı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Milli İrade Platformu, 12 Şehit Askerler İçin Basın Açıklaması Yaptı

Akhisar Haberleri.com – Burak Düztaş

Akhisar Milli İrade Platformu, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen 12 Asker için Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde saat 13.30’da basın açıklaması yaptı. Saat 12.45’te Yeni Gülruh Camisinde Kur!’an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası yapıldıktan sonra 13.30’da “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” ve  “Kahrolsun PKK” sloganları altında basın açıklamasını Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Akhisar Temsilci başkanı Sait Akdağ okudu.

Sait Akdağ’ın okuduğu basın açıklamasının tam metni;

Değerli Akhisarlılar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basınımızın Değerli Temsilcileri…

 Dünyayı emperyalist hedeflerinin sahnesi, insanları da daha çok kazanma hırslarını tatmin edecek sömürü metası olarak görenler, Birinci Dünya Savaşı sonrasında Ortadoğu’da yapay devletler ve cetvelle çizilmiş sınırlar ürettiler. Dünyanın yeni konsepti ve Türkiye’nin son dönemde ortaya koyduğu irade, bu devletlerin ve sınırların sömürü düzeni bağlamında işlevini yitirmesine neden olmuştur. Buna bağlı olarak, “kabile devletler” yerine “terör odaklı örgüt devletler” oluşturma konsepti devreye sokulmuştur.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI OLARAK DİYORUZ Kİ;

Bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain terör saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen vatan evlatlarının ailelerine selam olsun. Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliği için tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz. Uluslararası şebekeler tarafından desteklenen terör belasını alt edeceğiz. Tek yürek olarak kardeşliğimize kastedenlerin kirli emellerini boşa çıkartacağız. Bizler Akhisar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bilinmelidir ki tek yürek devletimizin yanında terörün karşısındayız.

Küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan tek devletBüyükTürkiye’dir.Terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde Türkiye’nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekeleri şunu bilsin ki ….Başaramayacaksınız.

Demokrasi, hak, özgürlük kılıfı altında ülkemizdeki terör örgütleriyle onların siyasi ve sivil görünümlü uzantılarına sınırsız destek verenler. Ülkemiz içinde terör örgütleriyle ve onların uzantılarıyla aralarına hiçbir mesafe koyamayanlar…

Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin kararlarını hiçe sayıp, terör örgütlerinin propaganda aygıtlarına dönüşen sosyal medya mecraları….

HÂLÂ PKK’YI AKLAMAYA ÇALIŞAN SİVİL GÖRÜNÜMLÜ ALÇAKLAR…

PKK ile aynı açıklamaları yapmaktan utanmayan aynı yalanlara sahip çıkan haysiyetsizler, PKK terör örgütünün bu cinayetlerini kınamayanlar suça ortaktırlar buradan ilan ediyoruz. Uluslararası sendikal örgütlerin, AB Kurumlarının, ülkemizde her konuda yorum yapan elçiliklerin, insan hakları örgütlerinin ve siyasi uzantısının PKK’nın katliamlarını görmezden gelmelerini kınıyoruz. Demokrasi ve insan haklarını savunduğunu iddia eden sendikaların, baroların, meslek örgütlerinin, siyasi partilerin, akademisyenlerin, gazetecilerin, sanatçıların, insan hakları örgütlerinin, ancak PKK’nın katliamlarına karşı ses çıkararak tutarlı olabileceklerini buradan bildiriyoruz. . Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralımıza da acil şifalar dileriz. Basın açıklamasının sonunda Akhisar İlçe Müftüsü Muhammet Salman, dua ederek basın açıklaması sona erdi.

 




























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız