KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Mimarlar, Belediye Başkanı ve ATSO’yu ziyaret etti!

Mimarlar, Belediye Başkanı ve ATSO’yu ziyaret etti!

27 Aralık 2011 Saat: 10:29
Mimarlar, Belediye Başkanı ve ATSO’yu ziyaret etti!
Mimarlar, Belediye Başkanı ve ATSO’yu ziyaret etti!
DAYIOĞLU KASABI

Mimarlar Odası Akhisar Temsilciliği, yeni yönetim kurulu başkanı Mimar Aydın Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Yunus Emre Füzün, Koray Koçak, İsmail Bulut, Pınar Tokbaş ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ziyaret etti.

 

Saat 11:00’de Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret eden Mimarlar Odası Akhisar Temsilciliği Başkanı Mimar Aydın Coşkun, yeni yönetim kurulu arkadaşlarını tanıttı.

 

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Mimarlar Odası Akhisar Temsilciliği, yeni yönetim kurulu başkanı Mimar Aydın Coşkun ve yönetim kurulunu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Mimarlar Odası Akhisar Temsilciliği, yeni yönetim kurulu başkanı Mimar Aydın Coşkun  ve yönetim kurulu arkadaşları saat 13:00’te ATSO’yu ziyaret etti. ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, yönetim kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, yönetim Kurulu üyeleri Erol Boşnak, Ali Özgen ve Mehmet Altaş tarafından karşılandı.

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Mimarlar Odası Akhisar Temsilciliği, yeni yönetim kurulu başkanı Mimar Aydın Coşkun ve yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyarette Mimarlar Odası Akhisar Temsilciliği, yeni yönetim kurulu arkadaşlarını tanıtan Mimar Aydın Coşkun;” Eski yönetim kurulu arkadaşlarımızın çalışmalarını bıraktıkları yerden bizler devam edeceğiz. Bizle daha sosyal projelere öncülük yapalım ve katılımcı olalım dedik. Kentimizde trafik ve park sorunu ilgili proje çalışmalarda bulunmak istiyoruz. Belediye ile, ATSO ve sivil toplum örgütleriyle hep beraber iş birliği yapmamız gerekiyor. Bu kent hepimizin kenti, iyileri de paylaşmamız lazım, kötü gördüğümüz yerleri de eleştirmemiz lazımdır. Her hep çok seslilikten yanayız. Çözüm önerilerini çözebiliyorsak, bunları kamuoyunla paylaşacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız