KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Minikler Manisa Birincisi Oldular!

Minikler Manisa Birincisi Oldular!

4 Mart 2012 Saat: 17:06
Minikler Manisa Birincisi Oldular!
Minikler Manisa Birincisi Oldular!
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Dans Gençlik ve Spor Kulübü (ADANS) olarak yarışmaya katılan Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlk Öğretim Okulu öğrencileri 03 Mart Cumartesi günü Manisa’da yapılan minikler kategorisinde geleneksel dalda kulüpler arası halk oyunları il birinciliği yarışmasında büyük bir başarıya imza atarak Manisa il birinciliğini kazandılar.

 

Katıldıkları dalda yarıştıkları güçlü rakipleri Manisa Ali Rıza Çevik Okul Spor kulübünü geride bırakarak büyük bir başarıya imza atan ADANS-Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlk Öğretim Okulu öğrencileri uzun yıllardır halk oyunlarında başarılı olan rakibini geride bırakarak, 100 puan üzerinden 90.00 puan alarak şampiyonluğu kazandılar.

 

ADANS Kulübü yöneticileri ve Misak-ı Milli Ali Şefik İlk Öğretim Okulu halk oyunları eğitmenleri Yunus Öndül ve Oğuz Öndül yaptıkları konuşmada;” 27- 28 Nisan tarihlerin de Manisa da yapılacak olan zeybekler bölge yarışmasına hak kazanan ekibimiz bölge yarışmasında da Akhisar’ımızı temsil edecek. Aylardır yaptığımız çalışmaların karşılığını aldık ve hak ettiğimiz başarıyı kazandık. Milli Eğitim Bakanlığı ve Kulüpler arası halk oyunları yarışmalarına katılacağız. Kulüpler arasında Manisa’nın birinciliğini elde ettik Milli Eğitim yarışmalarında da aynı başarıyı elde etmek istiyoruz. Başarımızın en büyük mimarları öğrencilerimiz Alper Kürkçü, Oğuz Hüseyin Sabun, Vatan Kaçmaz, Abdullah Abdan, Burak Rahmanoğlu, Kıraç Efe Çokengin, Yağız Efe Kıyak, Reşat Efe Uncu, Yaşar Can Tetikeri, Emirhan Boz, Bekir Kocabay, Şadol Kuralı ve öğrenci velilerimiz. Bize çalışmalarımızda her türlü imkân ve koşulu sağlayan başta Misak-ı Milli Ali Şefik İlk Öğretim Okulu Müdürü İsmail Bilgen Okul Müdür yardımcıları Ali Erkan, Mustafa Çandır, Erol Adar ve Pınar Yunus‘a ve her çalışmamızda bizi yalnız bırakmayan Erol Çokgör’e çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin başarısı Bizlere bu imkânları sağlayanlarındır. Herkese çok teşekkür ediyoruz bölge yarışmasında ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” dediler.

 

Öte yandan Yarışmada Akhisar’ı temsil eden bir diğer kulübümüz Akhisar Gençlerbirliği Spor kulübü de Büyükler Geleneksel Dalında birinciliği göğüsledi ve ADANS’la beraber bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.



Minikler Halk Oyunlarında Manisa Birincisi oldu!ile Seni_Ben




 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız