Akhisar Belediye Basket Evinde Bersa’ya Mağlup Oldu

28 Ocak 2024 Saat: 11:29
Akhisar Belediye Basket Evinde Bersa’ya Mağlup Oldu
Türkiye basketbol 2. Ligi'nde heyecan sürerken, 10. hafta mücadelesinde Akhisar Belediye Basket, kendi evinde Bersa Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Belediye Basket Evinde Bersa’ya Mağlup Oldu

Akhisar Haberleri.com

Türkiye basketbol 2. Ligi'nde heyecan sürerken, 10. hafta mücadelesinde Akhisar Belediye Basket, kendi evinde Bersa Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Akhisar Spor Salonu'nda gerçekleşen ve basketbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği bu maç, saat 18.00'de başladı ve nefes kesen anlara sahne oldu.

Maçın ilk çeyreği, her iki takımın da karşılıklı basketleriyle başladı. Akhisar Belediye Basket ve Bersa Spor Kulübü arasındaki çekişmeli geçen bu çeyrekte, Bersa Spor 19-16 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyrekte de benzer bir mücadele devam etti. Akhisar Belediye Basket, rakibine karşı iyi bir direnç gösterse de, devre arasına 35-31 geride girdi.

Üçüncü çeyrek, maçın dengesini belirleyen önemli bir an oldu. Bersa Spor, bu çeyrekte de üstünlüğünü koruyarak skoru 54-47'ye taşıdı. Son çeyrekte Akhisar Belediye Basket, maçı çevirebilmek için büyük çaba sarf etti. Çeyreğin son bölümünde heyecan doruğa ulaşırken, Akhisar Belediye Basket, çeyreği 17-16 önde bitirse de, maç genelinde 70-64'lük skorla mağlup oldu.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız