Akhisar’da İntihar

27 Şubat 2024 Saat: 08:49
Akhisar’da İntihar
Akhisar'ın Hilaliye Caddesi'nde bulunan bir işletmede kurye olarak çalışan, 28 yaşındaki Zafer K., bugün akşam saatlerinde işyerinin mutfak kısmında kendi yaşamına son verdi. Olay, saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da İntihar

Akhisar Haberleri.com – Burak Düztaş

Akhisar'ın Hilaliye Caddesi'nde bulunan bir işletmede kurye olarak çalışan, 28 yaşındaki Zafer K., bugün akşam saatlerinde işyerinin mutfak kısmında kendi yaşamına son verdi. Olay, saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

Zafer K.'nın çalıştığı işyerinde kendisine ait silahla intihar ettiği belirlendi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemeler sonucunda, Zafer K.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Akhisar polisi, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Zafer K.'nın neden böyle bir adım attığına dair sorular henüz yanıt bulabilmiş değil. Zafer K.'nın yakınları ve işletmenin müdavimleri, yaşanan bu trajik olay karşısında büyük üzüntü ve şok içinde.

Zafer K.'nın arkadaşları ve ailesi, genç işletme sahibinin son zamanlarda herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadığını araştırmaya devam ediyor.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız