Akhisar’da Kaza 1 Kişi Hayatını Kaybetti

6 Mart 2024 Saat: 15:16
Akhisar’da Kaza 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Akhisar'ın Gölmarmara yol kavşağında bugün öğlen saatlerinde yaşanan üzücü bir trafik kazası, bir kişinin ölümüyle sonuçlandı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Haber Merkezi

Akhisar'ın Gölmarmara yol kavşağında bugün öğlen saatlerinde yaşanan üzücü bir trafik kazası, bir kişinin ölümüyle sonuçlandı. Gölmarmara çıkışındaki çevre yolu kavşağında, saat 11.00 sularında gerçekleşen kaza, Beyoba Mahallesi yönünden Akhisar istikametine ilerleyen 60 yaşındaki Ali Barut'un kullandığı 45 PH 785 plakalı otomobil ile F.G.'nin yönetimindeki 59 ABY 844 plakalı tırın çarpışmasıyla meydana geldi.

Kazanın etkisiyle ağır yaralanan ve araçta yalnız olan Ali Barut, olay yerine hızla ulaşan 112 Acil Servis ekiplerince Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Barut, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaya şahit olanların aktardığına göre, kazaların sıkça yaşandığı belirtilen kavşakta, kaza anında trafik ışıklarının çalışmadığı öne sürüldü. Kazanın ardından tır sürücüsü F.G., güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınırken, yaşanan bu üzücü olayla ilgili olarak soruşturma süreci başlatıldı.

 






YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız