Akhisar İçin Yağmur Uyarısı

16 Nisan 2024 Saat: 16:44
Akhisar İçin Yağmur Uyarısı
Akhisar sakinleri, bu hafta güneşli günlerle vedalaşmaya hazırlanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Akhisar’da 17 Nisan Çarşamba gününden itibaren yağmurun kapıyı çalacağı öngörülüyor.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar İçin Yağmur Uyarısı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar sakinleri, bu hafta güneşli günlerle vedalaşmaya hazırlanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Akhisar’da 17 Nisan Çarşamba gününden itibaren yağmurun kapıyı çalacağı öngörülüyor. Özellikle yarın ve perşembe günü için beklenen yağışlı hava, cumartesi gününe kadar sürecek. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Bugün kentte hâkim olan rüzgarlı hava, sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkmasıyla hissedilecek. Meteoroloji uzmanları, Manisa'da rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerden esmesini bekliyor. Özellikle Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında rüzgarın kuvvetli (40-70 km/saat) olacağı ve olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Akhisarlılar, beklenen yağışlı havaya karşı önlemlerini alırken, rüzgarın da etkisiyle serinleyecek. Hafta sonuna doğru sıcaklıkların düşmesi beklenirken, cumartesi günü en düşük sıcaklık 22 derece olarak tahmin ediliyor.

Akhisar için 5 günlük hava durumu tahmini ise şu şekilde:

16 Nisan: Kuvvetli Rüzgar, sıcaklık 30°.

17 Nisan: Bulutlu, sıcaklık 28°.

18 Nisan: Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 27°.

19 Nisan: Parçalı Bulutlu, sıcaklık 26°.

20 Nisan: Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 19°.

21 Nisan: Açık, sıcaklık 25°.

Meteoroloji'nin uyarılarına kulak veren Akhisarlılar, hafta boyunca yanlarında şemsiye taşımayı ihmal etmemeli.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız