Akhisar Kendin Yap Atölyesi Unutulmaz Bir Kitap Okuma Etkinliği Düzenledi

29 Mart 2024 Saat: 13:15
Akhisar Kendin Yap Atölyesi Unutulmaz Bir Kitap Okuma Etkinliği Düzenledi
Akhisar Kendin Yap Atölyesi öğrencileri, "Yürüyen Kitap" adını verdikleri özgün bir projeyle Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Parkı'nda unutulmaz bir kitap etkinliği düzenledi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Kendin Yap Atölyesi Unutulmaz Bir Kitap Okuma Etkinliği Düzenledi

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Kendin Yap Atölyesi öğrencileri, "Yürüyen Kitap" adını verdikleri özgün bir projeyle Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Parkı'nda unutulmaz bir kitap etkinliği düzenledi. Etkinlik, 25-31 Mart tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası kapsamında gerçekleştirildi.

Atölye öğrencileri, kendi tasarladıkları renkli ve çarpıcı kitap kapaklarını giyerek parkta oturan vatandaşlara bir sayfa kitap okuma teklifinde bulundular. Kendilerini kırmayarak bu sıra dışı etkinliğe katılan vatandaşlara kitap hediye ettiler.

Etkinlik kapsamında onlarca kitap dağıtıldı ve parkta bulunanlar, kitap okumanın keyfini doyasıya yaşadılar. Etkinliği düzenleyen Akhisar Kendin Yap Atölyesi Koordinatörleri, bu anlamlı projeye ortak olan Akhisar Kaymakamlığına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Zeynelzade Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne ve destek veren Akhisar Gençlik Merkezi ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ettiler. Katılımcılara hediye edilen kitaplar, katılımcıların memnuniyetini ve etkinliğe olan ilgilerini artırdı.

Atölye Koordinatörleri, bu etkinlikle hem kitap okuma alışkanlığını teşvik etmeyi hem de toplumda kültürel etkileşimi artırmayı hedeflediklerini belirttiler. Projeye destek veren Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM ise böyle anlamlı etkinliklerin toplumun kültürel gelişimine katkı sağladığını ve artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Akhisar Kendin Yap Atölyesi'nin "Yürüyen Kitap" projesi, toplumun kitaplarla olan ilişkisini güçlendiren ve kitap okuma alışkanlığını teşvik eden benzersiz bir etkinlik olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, etkinliğin Kütüphaneler Haftası'na denk gelmesi, kitapların önemini ve kütüphanelerin rolünü bir kez daha vurgulamış oldu.
















YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız