Akhisar-Kırkağaç Arasındaki Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

21 Ocak 2024 Saat: 16:26
Akhisar-Kırkağaç Arasındaki Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Dün akşam, Kırkağaç ilçesi Bakır kavşağında meydana gelen çift taraflı trafik kazasında, bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar-Kırkağaç Arasındaki Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Haber Merkezi

Dün akşam, Kırkağaç ilçesi Bakır kavşağında meydana gelen çift taraflı trafik kazasında, bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Kaza, akşamüstü sıralarında gerçekleşti ve çevredeki vatandaşlar tarafından hemen sağlık ekipleri ve emniyet güçlerine bildirildi.

Olay yerine ivedilikle ulaşan itfaiye, sağlık ve emniyet ekipleri, kazazedelere ilk müdahaleyi yaparak, yaralıları hemen Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine sevk etti. Ancak, kazada ağır yaralanan Halil İbrahim Endes, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kaza sonrası olay yerinde ve hastanede detaylı incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kaza anına dair tanıkların ifadeleri alınırken, çevredeki güvenlik kameraları ve diğer deliller de inceleniyor. Kazanın nedenleri ve sorumlularının belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız