Akhisar'da 16 Yaşındaki Genç Kazara Silahla Yaralandı
Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bugün öğleden sonra yaşanan silah kazası, mahalle sakinlerini şok etti. Edinilen bilgilere göre, saat 14.30 sıralarında 263 Sokak üzerindeki bir evde, 16 yaşındaki Onur isimli genç, evde bulunan temizlenmiş bir silahla oynarken silahın kazara ateş alması sonucu ağır şekilde yaralandı.
Silah sesini duyan aile üyeleri, genci yerde kanlar içinde buldu. Aile durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirirken, olay yerine kısa sürede sağlık ve emniyet güçleri sevk edildi. Yüzünden yaralanan genç, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın ardından Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, silahın nasıl ateş aldığı ve olayın oluş şekliyle ilgili detaylı bir çalışma başlattı. Gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.