Akhisar'da Aranan 16 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

9 Şubat 2024 Saat: 13:14
Akhisar'da Aranan 16 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Akhisar Hacıishak Mahallesi'nde 9 Şubat 2024 tarihinde yapılan bir operasyonla, kasten yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 16 yıl 3 ay hapis cezası bulunan E.D isimli şahıs, emniyet güçleri tarafından yakalandı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Aranan 16 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Haber Merkezi

Akhisar Hacıishak Mahallesi'nde 9 Şubat 2024 tarihinde yapılan bir operasyonla, kasten yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 16 yıl 3 ay hapis cezası bulunan E.D isimli şahıs, emniyet güçleri tarafından yakalandı. Şüpheli E.D'nin, 241. sokak üzerindeki şüpheli hareketleri üzerine yapılan sorgulamada cezaevine gönderilmesine yönelik arama kaydının olduğu ortaya çıktı.

Emniyet birimleri tarafından dikkatli bir takip ve sorgulama sürecinin ardından yakalanan E.D, 10 Şubat 2024 tarihinde cezaevine teslim edildi. Yapılan operasyonun detaylarına ilişkin açıklama yapan yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti.

E.D'nin yakalanması, hukukun üstünlüğünün ve adalet sisteminin işleyişinin bir göstergesi olarak değerlendirilirken, ilçe halkı arasında rahatlatıcı bir etki yarattı.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız