Akhisar'da Aranan Şahıs Yakalandı

14 Şubat 2024 Saat: 13:32
Akhisar'da Aranan Şahıs Yakalandı
14 Şubat 2024 günü, saat 11.00 sıralarında Akhisar'ın Hürriyet Mahallesi 151. Sokak üzerinde, polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan E.A. (üzerine kayıtlı iki adet suçtan arandığı ve toplamda 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ol

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Aranan Şahıs Yakalandı

Haber Merkezi

14 Şubat 2024 günü, saat 11.00 sıralarında Akhisar'ın Hürriyet Mahallesi 151 Sokak üzerinde, polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan EA (1984 doğumlu) isimli şahsın yapılan UYAP sorgulamasında, üzerine kayıtlı iki adet suçtan arandığı ve toplamda 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

EA'nın Akhisar 3 Asliye Ceza Mahkemesince "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan ve Akhisar İlamat ve İnfaz Bürosunca "basit yaralama" suçundan arandığı tespit edildi.

Şüpheli şahıs, yapılan sorgulamanın ardından işlemleri tamamlanarak cezaevine teslim edildi. Bu operasyon, Akhisar polisinin suç ve suçlulara karşı mücadelesinin kararlılıkla devam ettiğini bir kez daha göstermiş oldu. Bu tür operasyonlar, halkın huzur ve güvenliği için büyük önem taşımaktadır.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız