Akhisar'da FETÖ Firarisi Yakalandı

14 Şubat 2024 Saat: 09:30
Akhisar'da FETÖ Firarisi Yakalandı
Akhisar'da, Terörle Mücadele ve İstihbarat Büro Amirlikleri tarafından 12 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen ortak operasyonla, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ç. (

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da FETÖ Firarisi Yakalandı

Haber Merkezi

Akhisar'da, Terörle Mücadele ve İstihbarat Büro Amirlikleri tarafından 12 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen ortak operasyonla, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ç. (38) yakalandı.

Yapılan UYAP sorgulamasında, E.Ç.'nin FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üyelik suçundan arandığı ve üzerine kayıtlı kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. E.Ç., gözaltına alınmasının ardından gerekli işlemler tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi.

Bu operasyon, devletin terör örgütleriyle mücadelesindeki kararlılığını ve etkinliğini bir kez daha gösterirken, hukukun üstünlüğünün korunduğunu ve suçluların adalet önüne çıkarıldığını vurguladı. Akhisar polisinin başarılı operasyonu, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız