Akhisar'da Metamfetamin Krizi

8 Mayıs 2024 Saat: 16:14
Akhisar'da Metamfetamin Krizi
Akhisar Hacıishak Mahallesi'nde 252 Sokak üzerinde dramatik bir olay yaşandı. 24 yaşındaki P.K. isimli genç, metamfetamin kullanımı sonucu psikolojik bir kriz geçirerek kendisine zarar vermeye başladı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Metamfetamin Krizi

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Hacıishak Mahallesi'nde 252 Sokak üzerinde dramatik bir olay yaşandı. 24 yaşındaki P.K. isimli genç, metamfetamin kullanımı sonucu psikolojik bir kriz geçirerek kendisine zarar vermeye başladı. Ailesinin yaşadığı dehşet dolu anlar, diğer aile üyelerinin genç adamı durdurmaya çalışmasıyla daha da gerilimli bir hal aldı. Olay, aile üyelerinin hızla sağlık ekipleri ve polise haber vermesiyle kontrol altına alındı.

Polis ekipleri olay yerine ulaştığında P.K.'yi sakinleştirmeyi başardı ve hemen ardından 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından genç adam, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu olay, mahalle sakinleri arasında büyük rahatsızlık yarattı. Mahalleli, son zamanlarda artan metamfetamin kullanımının mahallede güvensiz bir ortam oluşturduğunu ve günlük yaşamı olumsuz etkilediğini ifade etti. Vatandaşlar, yetkililerden bu soruna acil çözüm bulmalarını talep ediyor.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız