Akhisar'da Motosiklet Ve Kamyonet Çarpıştı: Bir Yaralı

2 Mayıs 2024 Saat: 10:32
Akhisar'da Motosiklet Ve Kamyonet Çarpıştı: Bir Yaralı
Akhisar'da, 15. Sokak Sanayi Yolu üzeri, eski cezaevi karşısında meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Motosiklet Ve Kamyonet Çarpıştı: Bir Yaralı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar'da, 15. Sokak Sanayi Yolu üzeri, eski cezaevi karşısında meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Edinilen bilgilere göre, bugün saat 20.00 sıralarında Gölmarmara istikametine gitmekte olan açık kasa bir transit kamyonete, arkadan gelen motosiklet sürücüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu.

Çevredeki vatandaşların hızla ihbarda bulunması üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralı motosiklet sürücüsü, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan kamyonet sürücüsünde ise herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, kazanın kesin nedenini belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle bu güzergahta sıkça meydana gelen kazalar nedeniyle yetkililer, sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

 



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız